Am loganul din mai 2006, am fost destul de incantat de el cam 1 an de zile, sincer acum m-am cam plictisit de el. Ce am cumparat la el: Ornament toba, huse in culoarea masinii, vopsit aeratoare, casetofon VDO, pus DVD Auto LH-104D 10.4" pe plafon la jumatatea masinii, si ma bate gandul la o remapare si cam atat pt ca vrea sa strang bani de alta masina.
B-XX-CDi-ul meu pe benzina
Collapse
X
-
-
http://www.aline.ro/popup_image.php?pID=1678&image=0
poza cu dvd-ul autoLast edited by crististreulea; 25 October 2007, 08:50.
Comment
-
Cateva poze ceva mai vechi, o sa mai pun in weekend unele mai proaspete
Comment
-
Originally posted by crististreuleasalut doio si bine ai venit pe forum.
eu sint remapat, merita! nu-ti vei recunoaste masina si greu te vei controla sa n-o calci. uite aici si filmulLast edited by crististreulea; 25 October 2007, 15:28.
Comment
-
Originally posted by CLCdaca dintr-o remapare castiga 20 cai pe un 1.4 eu sunt popa)
dar cred ca te-a confuzat numarul...CDI
deci in cazul lui benzinar fiind mai mult 7CP nu castiga
Comment
-
Am o intrebare! Se poate intampla ceva la motor,la cutie,la injectoare sau la altceva daca se face remaparea? Masina mai e 1.5 ani in garantie si nu prea as vrea sa am probleme cu ea. Am citit pe forumuri despre aceasta remapare, am intrat si la OBdtunning dar eu nu cred ca ei iti garanteaza ca nu se va strica ceva la ea. Garanteaza softul cred de anumite probleme.
Comment
-
la cei aproximativ 7 cai pe care ii cistigi n-are ce sa se strice. la dci e mai problema, Miker a spart cutia de viteze in urma remaparii (cum conduce nu putem preciza aici).
deci fi linistit, vei simti acea remapare si merita, nu-ti fa probleme.Last edited by Cristi_Xp; 25 October 2007, 18:02.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment