B-XX-CDi-ul meu pe benzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B-XX-CDi-ul meu pe benzina

Am loganul din mai 2006, am fost destul de incantat de el cam 1 an de zile, sincer acum m-am cam plictisit de el. Ce am cumparat la el: Ornament toba, huse in culoarea masinii, vopsit aeratoare, casetofon VDO, pus DVD Auto LH-104D 10.4" pe plafon la jumatatea masinii, si ma bate gandul la o remapare si cam atat pt ca vrea sa strang bani de alta masina.

salut daio77 si bine ai venit pe forum.
    ne faci pofta si noua cu citeva poze?
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

O sa pun si poze
      Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 13:11.

Comment

http://www.aline.ro/popup_image.php?pID=1678&image=0
        poza cu dvd-ul auto
        Last edited by crististreulea; 25 October 2007, 08:50.

Comment

aia-i masina ?)
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

am scris ce este, poze cu masina o sa pun maine.
            Originally posted by Cristi_Xp
            aia-i masina ?)

Comment

Cateva poze ceva mai vechi, o sa mai pun in weekend unele mai proaspete
              Attached Files

Comment

bun venit pe forum
                masina arata binisor,daca i-ai face si o remapare ai mai castiga 20CP

Comment

Ma bate gandul la o remapare dar mai astept pana la anu' sa vad mai multe pareri despre remapare. Oricum am vazut ca multi si-au facut.

nu mai cita postul anterior! asta ca de bun venit pe forum
                  Last edited by Cristi_Xp; 25 October 2007, 18:01.

Comment

salut doio si bine ai venit pe forum.
                    eu sint remapat, merita! nu-ti vei recunoaste masina si greu te vei controla sa n-o calci. uite aici si filmul
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by SUPERCAR
                      bun venit pe forum
                      masina arata binisor,daca i-ai face si o remapare ai mai castiga 20CP
                      daca dintr-o remapare castiga 20 cai pe un 1.4 eu sunt popa)
                      dar cred ca te-a confuzat numarul...CDI

Comment

Originally posted by crististreulea
                        salut doio si bine ai venit pe forum.
                        eu sint remapat, merita! nu-ti vei recunoaste masina si greu te vei controla sa n-o calci. uite aici si filmul
                        Pai vad ca tu ai DCI. Eu am 1.4 si nu castig chiar 20, poate nici jumatate din 20. Oricum eu merg doar cu benzina 99+ de la petrom si se simte putin mai bine masina. Remaparea o fac oricum dupa ce trece iarna . Daca ninge oricum nu o sa pot sa-i dau talpa sa vad ce si cum. Momentan eu merg doar cu benzina 99+ petrom si se simte putin mai bine masina. Mai astept putin.
                        Last edited by crististreulea; 25 October 2007, 15:28.

Comment

Originally posted by CLC
                          daca dintr-o remapare castiga 20 cai pe un 1.4 eu sunt popa)
                          dar cred ca te-a confuzat numarul...CDI
                          m-am grabit si am crezut initial ca are diesel...cred ca de la CDI-ul ala )
                          deci in cazul lui benzinar fiind mai mult 7CP nu castiga

Comment

Am o intrebare! Se poate intampla ceva la motor,la cutie,la injectoare sau la altceva daca se face remaparea? Masina mai e 1.5 ani in garantie si nu prea as vrea sa am probleme cu ea. Am citit pe forumuri despre aceasta remapare, am intrat si la OBdtunning dar eu nu cred ca ei iti garanteaza ca nu se va strica ceva la ea. Garanteaza softul cred de anumite probleme.

Comment

la cei aproximativ 7 cai pe care ii cistigi n-are ce sa se strice. la dci e mai problema, Miker a spart cutia de viteze in urma remaparii (cum conduce nu putem preciza aici).
                              deci fi linistit, vei simti acea remapare si merita, nu-ti fa probleme.
                              Last edited by Cristi_Xp; 25 October 2007, 18:02.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google