loganul meu!!! :PP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• loganul meu!!! :PP

salut!!!
    noul meu logan de 1.6 mpi 90cp si cateva imbunatatiri aduse!!
    astept diferite idei pentru tuningul exterior de la voi!!
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 12:30.

imi place mai ales jantele sa il stapanesti sanatos
    ce marca sunt si cat au costat?
    Captain of the black pearl

Comment

suspensie sport...praguri,folie omologata...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pentru giurisisi fabian

gentile au costat 12 mil anzio(germane) factura si garantie!!
        ms mult!!
        folie omolagata pun
        praguri nu pun
        suspensie sport poate.........da-mi ideie???
        Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 12:31.

Comment

arcuri sport eibach 5.6 mil ,amortizoare sport bilstein 11 mil
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
            Ai putea sa schimbi becurile de pozitie cu unele albe, ca nu se vad frumos asa, pe langa lumina albastra a neonelor din grila fata.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

andrei!!

ms ...dar aveam de gand sa le schimb cu unele albastre sap vitoate!!!;)

Comment

Eu nu am zis albastre pentru ca se observa foarte usor de catre politisti si in ultimul timp au dat multe amenzi pe tema asta, nu ai voie sa schimbi becurile de pe masina cu unele de alta culoare. Iar asa, nu se observa diferenta intre cele sotck (glabui) si unele albe sau alb-albastrui.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sa te poarte cu placere si sa ai grija de ea,in locul becurilor de pozitie pune leduri de culoare alb rece.
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

imi place subwoofer-ul

Comment

intersant... nu ai niste poze pe zi? sa vedem si noi mai bine jentile alea?
                      la interior in plafoniera ce i-ai facut?
                      ti-as sugera pe langa ce au sugerat restu sa schimbi si lumina la numar pe spate e acelasi bec ca la poziti si plafoniera W5W...
                      scuzama ca-s carcotas dar ledurile acelea din grila nu poti sa le schimbi pozitia ca parca nu-s centrate.
                      PS. scuzami impertinenta... domnul din poze cine e? esti tu sau tatal tau(sunt cam neclare pozele daia intreb:d)?

sigpic

Comment

Felicitari! E una din putinele masini care imi plac... place si neonul de sub calandru... cand treci prin Slo holla pe la mine!;)
                        Despre Sugestii: Vopseste barile de protectie in culoarea masinii !(boala mea la loganuri)
                        Sa ai cai™ !
                        Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 12:32.
                        :inlove:

Comment

Frumoasa masina....Imi place ledurile din fata D......Inbunatatiri la exterior:faruri ceva mai faine decat originalele.

Comment

voi pune poze cu masina pe timp de zi dar nu prea am avut timp!!
                            da stiu ca ledurile din fata nu-s centrate dar imi trebuie cava la radiator o prelungire pe care voi aseza ledurile ....
                            eu sunt cel din poza dar pregatesc masina pentru baiatul meu care nu mai are mult si da de carnet!!!
                            Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 12:33.

Comment

bine ai venit pe forum !

salut ,imi place la masina ta
                              pleoape,calandru ,jentile,stopurile,
                              umerasul nu ,aripioarele de la stergatoare sunt prea mari

ar merge un tuning la bord adica schimbate luminile si la consola

oricum fa cum crezi tu ca iti place si sa ai parte de ea
                              "cromul este placerea mea"
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google