pai da mai Sebastiane - care e pretu pt lucrurile de calitate! Apropo ai pm de la mine.
Logan 16mpi rc
Collapse
X
-
Comment
-
Daca este asa rezistenta fibra asta, poti incerca sa faci si scutul motorului din fibra aceea?
Comment
-
Originally posted by dsign View PostNe faci o lista la sfarsit... Capotele ne intereseaza.
Capota fara are sub 6,5Kg iar cea de spate 3,6Kg.
Costul pe piesa este de 200euro.
Inca nu sunt debavurare dar cu mult nu mai coboara greutatea.
Cea de fata ar putea sa fie facuta mai usoara insa eu am preferat asa.
Am vrut sa fie rezistenta, sa nu flambeze rau si sa nu am surprize sa se fisureze in mers de la vibratii, rafale de vant, viteza... nu vreau sa-i sara bucati in parbriz.
Este o piesa usoara si rezistenta, iar capotele originale inca nu le-am cantarit.
Originally posted by alex86 View PostA iesit ceva interesant. Intentionezi sa te dai la coasta sau la rally?
Felicitari Sebastian
Intentionez doar competitii de asfalt de preferinta circuit dar pana apare prefer coasta. Sper sa pot obtine si cei mai buni timpi pt o Dacia intr-o astfel de echipare.
Originally posted by aleXpeed View PostDaca este asa rezistenta fibra asta, poti incerca sa faci si scutul motorului din fibra aceea?
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostDaca este asa rezistenta fibra asta, poti incerca sa faci si scutul motorului din fibra aceea?
Originally posted by alex86 View PostDa posibil insa o sa ai un adversar destul de rapid cu o masina ca a ta si anume Andrei Tentean care merge tare.
punctul 6
Acum cu atat mai putin ar fi pt ca are motor de 16 16v.
Oricum e greu sa inving masinile occidentale din grupa H2, luati in calcul orice super1600 sau wrc junior cu i se mai spune unde motoarele merg la peste 8000rpm si peste 220cp cu cuti secventiale fiind masini veritabile de curse oferite de producator.
Comment
-
Nu e problema, discutam orice ca pentru aia e forum, insa e clar ca nu pot sa performez cu 50kg in plus fata de media pilotiolor si daca mai am si 100cp in minus e chiar nasol.
Acum cuy evacuare nu am pus masina pe stand dar daca inate cu cateva gauri in evacuare avea 94WBHP acu probabil ca urca mai bine.
Comment
Comment