Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jantele sunt ATS 7Jx15 DTC PCD: 4x100 ET35 pretul de achizitie 130 euro/buc... daca gresesc sa ma corecteze Sebi

Comment

• Corect, foarte corect.

Comment

• ...

Ce greutate are o janta ?
        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• 5 kg ..............

Comment

• Spre 6, 5,... nu am date oficiale si nici una nemontata sa pot masura.

Comment

• O roata cu tot cu cauciucul montat poti sa cantaresti ? Is curios la ce greutate ajunge o roata cu echiparea ta. Multumesc anticipat.
              Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Am sa vad cand voi da vreuna jos.

Comment

• de cati mm sunt distantierii ? merci

Comment

• De 10mm si sunt prinsi de butuc apoi in ei se fixeaza roata.

Last edited by RACINGCODE; 31 October 2009, 06:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Buna seara,

Acum sunt in masura sa va ofer cateva detalii concrete despre piesele de fibra de sticla.
                      Ma refer la masele lor masurate in stadiul actual si in unele cazuri in antiteza cu cele de origine.

Capota fata cantareste ca piesa de origine:
                      Capota spate cantareste ca piesa de origine:
                      Usa fata cantareste ca piesa de origine: 15,50 Kg

Usa spate cantareste ca piesa de origine: 12,24Kg

Capota fata cantareste ca piesa de FG: 5,98 Kg

Capota spate cantareste ca piesa de FG: 3,52 Kg

Usa fata cantareste ca piesa de FG: 4,02 – 4,30 Kg

Usa spate cantareste ca piesa de FG: 4,44 Kg

Comment

• D-ul meu am si eu o intrebare.

Daca piesele pe care le-ati confectionat cantaresc cam la fel cu cele de origine care a fost logica confectionarii lor ?

Va urez succes si va urmaresc thread-ul in continuare.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• @eu4yas: sunt de 3 ori mai usoare. Uita-te mai atent la poze. Ex: usa stock 15.50, usa fibra: 4.30.

Comment

• Ai scazut foarte bine multa bafta mai departe

Comment

• Mersi frumos Cezar si scuze de neatentie . Succes!
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Da si vor mai suferi cateva foarte mici interventii de debavurare, finisare care vor scadea inca putin masa.
                                SUnt multumit de rejultat, iar capota fata este mai grea deoarece nu am vrut sa-mi asum riscuri de rezitenta pt ea.

Inca nu am reusit sa incep asezarea pieselor pe masina, dar probabil ca de maine ma voi apuca foarte lejer.

Uitati si cateva mici imagini cu ea in stadiul actual.

Graficul de purete cuplu are forma din imagine, masina fiind inca sub 100BHP.
                                97.6 wbhp masurati azi ceea ce este f bine fara o setare finala.

Rog un mederator sau un admis sa uneasca postul, nu am avut intentia de face inflatie de posturi.
                                Last edited by RACINGCODE; 6 November 2009, 22:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google