Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by catalanu View Post
    Salut Seba.La tine pe carte nu apare automobil pentru competitii sportive , dar pe a 3-a pagina din cartea de identitate apare "admis pentru circulatia pe drumurile publice" ?La nova mea asa apare.E omologata de curse , dar totodata e si street legal.

PS: Ce evacuare finala folosesti?
    Da este perfect legala pentru strada, nimeni nu are ce obiecta.

Originally posted by alin_ti_1031 View Post
    ma bucur mult sa vad un logan atat de reusit ,esti un exemplu pt multi dintre noi iar masina ta o foarte buna oglinda a imaginatiei tale,tine-o tot asa si nu pleca urechea in stanga si in dreapta ca stii tu cum e ''copii lumii ,draci goi!'' ,felicitari!
    Multumesc pentru cuvintele frumoase, dar sincer as fi preferat sa am un regulament mai putin restirctiv si mai multi bani la dispozitie. Cu siguranta as fi avut performante mult mai bune.
    Last edited by RACINGCODE; 27 December 2009, 08:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cat costa echiparea unei masini pt ralliu
      vopsitorie preturi bune

Comment

• Numai suspensia KW Racing costa intre 1700 si 2000 de euro...

Comment

• mai pune si roll cage-ul de la weichers, si ala vreo 1000-1200 euro, jantele, scaunul, volanul si etc...
          am si eu un pdf cu echiparile, vreo 3 kituri parca de la weichers, nu am calculat cam cat costa, m-am oprit la roll cage ala ar fi singurul care-mi trebuie de acolo
          nice job cu masina, imi place la nebunie asa "stripped" si "naked" cum e
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Nu stiu sa spun cat costa exact de echoipat pentru RAR sa fie conforma pentru curse, dar rolbarul sigur trebuie si scaun, centru si cred ca gata, sau sigurante de capota.
            Mai bine incercati sa obtineti info de la sursa ca apoi incepe dansul cu basca, ai basca?, daca ai de ce ai , daca nu ai de ce nu ai, si daca e pe stnga de ce nu e pe centru dreapta...

Comment

• Ce finala ai pe masina?Caut si eu la a mea ceva si nu gasesc nimic racing

Comment

• teava, simplu si eficient

Comment

• Felicitari! Sarbatori fericite si la anu mai multa forta de munca si spor! Cred ca tuturor le place sa urmareasca evolutia muncii tale si deaceea apreciez ca o inparti cu noi! Stima !
                  sigpic

Comment

• Spor in continuare la proiect !
                    Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Va multumesc si va urez in continuare: Sarbatori Fericite!

Comment

• sunt tare curios cate kg are masina acum, cu toate usile si capotele din fibra ....era misto sa fi stiut si inainte cate avea...

geamurile la ce stadiu sunt ?

sunt tare curios cate kg are masina acum, cu toate usile si capotele din fibra ....era misto sa fi stiut si inainte cate avea...

geamurile la ce stadiu sunt ?
                        Last edited by tomu; 30 December 2009, 13:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu cunosc greutatea actuala si nici pe cea initiala.
                          Daca voi avea posibilitatea am sa o cantaresc la gata, acum nu este gata.
                          Sa nu omiteti si masa mea care este 120kg ceea ce nu e putin deloc la 100cp, desi nu cred ca asta v-a fi un handicap de netrecut in lupta cu concurentii.
                          Imi pare rau ca nu sunt si piloti titrati in adevaratul sens al cuvantului pe masini similare.

Comment

• No vezi din punctul asta de vederea ai ramas in urma, dar se poate rezolva eu am doar vreo 65 Kg.
                            Lasand gluma la o parte iti doresc:
                            Multe succese in 2010, Bafta la tuning si nu in ultimul rand La Multi Ani!!!
                            sigpicFast&Furious
                            Team CSR
                            Logan Club CLUJ

Comment

• Sunt curios cat cantareste portbagajul si capota originale, dupa care sa faci o comparatie cu greutatea celor din fibra + cateva impresii despre cum se simte masina dupa aceste modificari, daca se merita sau nu, in cazul tau si usile. Sarbatori fericite si sa duci proiectul la capat fara nabadai! La multi ani!!
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Fi sigur,orce kg in minus e o zecime in minus.....
                                In regulamentu de cupa(unde vei alerga) ai o greutat minima parca??ma gandeam ca poti renunta la oala roti de rezerva,si mai castigi ceva kg,si un extractor bine gandit (gen clio 3 rs).....nu dati cu pietre e duar o ideie.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google