Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unde ne inviti tu, ne depaseste cu mult veniturile...pregatitul masini...etc, ne distram cum putem

ultima oara aveai 93 cai, acum 100 zici...ce i-ai mai facut ?

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
      s-a scris pe paginile din urma.
      16vul nu are omologari pentru grupa la care se da el
      iar m ai prins ca nu am citit

Comment

• Originally posted by marx View Post
        de ce nu folosesti un 16v ? ai obtine mai multi cai cu siguranta. cat despre fiabilitate ? sa fim seriosi.

spune mi si mie te rog unde gasesc un dyno in bucuresti. cati cai ai acuma pe masina ?
        Asa cum ti-a raspuns Cristi nu are omologari in plus imi place sa ma dau cu "handicap" avand o slabiciune pentru motoarele cu doua spape pe cilindru.
        Ce vroiai sa spui prin " sa fim seriosi" cine nu este?
        Dyno noi la sediu il avem .

Da asa este aveam 93 si acum am aproape 100, din cateva mici reglaje si vreo 2-3 cai din evacuare.

Originally posted by tomu View Post
        unde ne inviti tu, ne depaseste cu mult veniturile...pregatitul masini...etc, ne distram cum putem

ultima oara aveai 93 cai, acum 100 zici...ce i-ai mai facut ?
        Si pentru mine sunt costuri mult prea mari sa vin la Arad 3 zile pentru o joaca, in plus ce sa arat si cui sa arat...
        Oricum bravo lor aradenilor ca au unde sa o puna de joaca, sincer conform acelui regulament ma simt total dezavantajat.

Acum pregaresc o admisie interesanta cu 4 corpuri de clapeta insa nu stiu cat de repede are sa fie gata. E foarte mult de lucru la ea si mai dureaza.
        Last edited by RACINGCODE; 15 February 2010, 18:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salut si felicitari , vreau sa te intreb ceva : cu distantiere de 10 mm si jantele ce le ai pe masina am vazut ca ai avut probleme la aripa spate sau ai distantiere de-o dimensiune pe fata si de alta dimensiune pe spate ?
          ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• Cred ca de la jante e problema sunt foarte iesite ceea ce-mi ofera o buna stabilitate.

Comment

• Astea sa fie clapetele ?
              Attached Files

Comment

• Originally posted by RACINGCODE View Post
                Da asa este aveam 93 si acum am aproape 100, din cateva mici reglaje si vreo 2-3 cai din evacuare.
                nu arata bine dyno ala vostru... fura la cai )
                nu ai un gtech cu timpii 0-100 sau 0-400?
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by GGI78 View Post
                  Astea sa fie clapetele ?
                  Seamana, dar nu rasare.
                  Asa ceva dar Japonez, am eu o slabiciune pentru ei.
                  E in lucru flansa de fixare pe chiulasa, plus cateva piese.

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                  nu arata bine dyno ala vostru... fura la cai )
                  nu ai un gtech cu timpii 0-100 sau 0-400?
                  Nu fura dar nici de pomana nu da.
                  Last edited by RACINGCODE; 16 February 2010, 00:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu tot nu am inteles la ITBuri...cum se regleaza relantiul ?
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                      eu tot nu am inteles la ITBuri...cum se regleaza relantiul ?
                      Depinde de model, folosesti regulatorul sau il faci din pozitionarea clapetelor putin pe deschis.

Comment

• misto trompetele alea, pacat ca nu or sa fie in botul masinii...
                        sa ne ti la curent cu admisia

Comment

• Si eu mi-am cumparat corp clapeta cu 4 clapete, sunt de pe o honda cbr fireblade de 954cm cu injectie la fel ca si tine e in lucru flansa
                          Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• sal ..dupa ce termini lucrarea cu clapetele sa-mi spui si mie cam cat ar duce ... am vazut ca lui MCD i-ai pus alt corp clapeta ..ala cat ar fi ..astept un PM!

Comment

• ai incurcat borcanele cosmine....

Comment

• Originally posted by tomu View Post
                                misto trompetele alea, pacat ca nu or sa fie in botul masinii...
                                sa ne ti la curent cu admisia
                                Asa am sa fac insa nu este acum o prioritate.

Originally posted by vgroza View Post
                                Si eu mi-am cumparat corp clapeta cu 4 clapete, sunt de pe o honda cbr fireblade de 954cm cu injectie la fel ca si tine e in lucru flansa
                                Si eu folosest tot de Honda de 900 sunt foarte bune.

Originally posted by cos_min_i View Post
                                sal ..dupa ce termini lucrarea cu clapetele sa-mi spui si mie cam cat ar duce ... am vazut ca lui MCD i-ai pus alt corp clapeta ..ala cat ar fi ..astept un PM!
                                Florin a livrat acel corf confectionat artizanal, ramane de vazut daca ajuta sau incurca.

Originally posted by CataFOF View Post
                                ai incurcat borcanele cosmine....
                                Se mai intampla

Ultima masuratoare facuta releva 97,6cp la roti 94,7 cu corectia meteo.
                                Asa aratau fisa si graficul:

Last edited by RACINGCODE; 16 February 2010, 19:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google