Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sugas/ Covasna
    Etapele 1,2 - Campionatul National de Viteza in Coasta - Dunlop

Data desfasurarii: 21-23 mai
    Club organizator: C.S. AUTOCRONO

Calendar sportiv 2010

Campionatul National de Viteza in Coasta – Dunlop 2010

Etapele 1,2
    21-23 mai
    Sugas/ Covasna*
    C.S. AUTOCRONO*

Etapele 3,4
    11-13 iunie
    Teliu/ Brasov
    C.S. AUTOBLIC

Etapele 5,6
    02-04 iulie
    Resita/ Caras Severin
    C.S. UCM RESITA

Etapele 7,8
    23-25 iulie
    Sinaia/ Prahova
    C.S. AUTOSPORT FAIR PLAY ABRUD

Etapele 9,10
    20-22 august
    Straja/ Alba
    C.S. AUTOSPORT FAIR PLAY ABRUD

Etapele 11-12
    10-12 septembrie
    Ranca/ Gorj
    C.S.AUTOCOREX

Etapele 13-14
    01-03 octombrie
    Rasnov/ Brasov
    C.S. AUTOBLIC

Etapele 15-16
    22-24 octombrie
    Campulung Muscel
    C.S. HATTERS

* In functie de decizia luata de catre Comisia de Disciplina.

Comment

• Atunci poate ne vedem pe coaste
      Bafta

Comment

• Sa fie!
        Tu participi?
        Ar fi frumos daca cativa de aici ar participa si ne-am vedea la cursa.

Comment

• Momentan nu dispun de banii necesari.

Comment

• Intradevar bugetul este o mare problema.
            Sunt multi bani de cheltuit unii chiar pe cateva taxe ... de ne-nteles.

Comment

• Ai dreptate in privinta taxelor dai 150E (era anul trecut anul acesta nu stiu cat o sa fie) pentru aproape nimic.

Tu ti-ai propus sezon complet sau o sa mergi doar cateva coaste?

Comment

• Inca nu m-am gandit serios, dar mi-ar placea sa fac mai multe etape.

Comment

• Poate cineva de aici sa-mi puna si mie pe mail logo LoganClub?
                  sebastian@racingcode.ro

Comment

• Ma pregatesc intens pt etapa prima care s-a mutat si are sa se desfasoare la Campul Lung de Arges.

Comment

• pai nu era ultima etapa la campulung prin octombrie parca??? cand s-a mutat. abia astept sa vin sa vad masina si sa schimbam cateva vorbe.

Comment

• asteptam cu sufletul la gura rezultatul , eu unu iti doresc succes si multe evenimente fericite
                        mai ataseaza niste poze cu masina in starea actuala si un filmulet cu ea
                        Its just a car ...

Comment

• Ceva nou pe la motor???ceva putere in plus???
                          sigpic

Comment

• Motorul a suferit o interventie la axa cu came, dar consider ca a fost vorba de un experiement nereusit fapt pt care am revenit la axa originala.
                            In urma inlocuirii axei am avut o pierdere de 18cp.
                            Acum se lucreaza la ea la elementele impuse de regulament, extictor, centuri, contact general...

Originally posted by raduprov View Post
                            asteptam cu sufletul la gura rezultatul , eu unu iti doresc succes si multe evenimente fericite
                            mai ataseaza niste poze cu masina in starea actuala si un filmulet cu ea
                            Am sa incec sa mai fac cateva poze pe care sa le pun sus.
                            Multumesc pentru urari!

Originally posted by dany_av View Post
                            pai nu era ultima etapa la campulung prin octombrie parca??? cand s-a mutat. abia astept sa vin sa vad masina si sa schimbam cateva vorbe.
                            Cred ca v-a fi si etapa de final acum s-a mutat cea care oricum nu-mi placea.
                            Campul Lung este o etapa grea, destul de grea si e cam la inceput dar sper sa ma descurc bine, intre celelalte k7m prezente la start.
                            Last edited by RACINGCODE; 13 May 2010, 06:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Poftim??pai ce axa ai incercat??CatCams 262 grade??Pe strada cum se simptea diferenta de 18cp??eu totusi cred ca ceva este in neregula aici,axa/dyno/soft,una din ele...
                              sigpic

Comment

• Stai linistit totul era in regula si este normal sa se intample asa.
                                Nu cunosc modelul de 262 grade de la CatCams, de fapt nici nu cred ca exista la vanzare, poate au facut ei vre un test ceva.
                                Zilele urmatoare am sa vad una greceasca la munca, dar nu pe masina mea, cand o sa fie timp am sa proiectez in casa una speciala.
                                Eu va recomand mereu testare dyno inainte si dupa modificare.
                                kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google