Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum sa dau de el?

Comment

• suna-l, are topic

Comment

• Da-mi te rog linkul

Comment

• cat au fost jantele ?
          ai abs pe masina ? sau nici o masina de la vtm nu are ?
          Its just a car ...

Comment

• Originally posted by alex_77_marius View Post
            Ce intrebare? daca e ceva in legatura cu "serpii" intreaba-l pe CGK si-a pus zilele astea tot pe 1.6 8v
            Arata-mi si mie sa vad ce si-a pus CGK pe 1.6 8v.

@RACINGCODE: acesta este linkul omului la care poti apela, e de incredere 100%, ti-l recomand! http://www.loganclub.ro/forum/asiste...iu-t20405.html .
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Sau urmeaza...:p scuze dar sunte-ti multi care v-ati pus serpi acum ca numai stii care si cum si-a pus
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
                cat au fost jantele ?
                daca sunt luate de unde cred eu undeva in jur de 130E valoreaza una

Originally posted by raduprov View Post
                ai abs pe masina ? sau nici o masina de la vtm nu are ?
                Din cate stiu eu masinile preparate pentru astfel de competitii nu beneficiaza de astfel de sisteme

Comment

• Multumesc pentru informatii!
                  Cred ca aduc un aport de putere insa nu-mi place arhitectura lor care e menita sa produca dezechilibre de functionare, fiind foarte importanta similitudinea primei parti care iese din chiulasa. In plus gazelor, dinamica fluidelor, nu le place unghiurile cu doresc curbe, altfel efectul de turbionare este la el acasa.
                  Nu am ABS.

Va multumesc pentru sprijin, am contactat si urmeaza sa ne punem pe treaba.
                  Last edited by RACINGCODE; 1 August 2010, 22:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Acum se lucreaza la usurare inca putin, dupa care revizuim esapamentul.
                    Sunt convins ca modificarile pe care le fac vor avea menirea sa ridice potentialul.

Comment

• Este in lucru o masina acum apoi bagam masina pentru modificari ... sper ca nu te superi ca dureaza atat ...

Comment

• Stai linistit e totul ok si am si teava de aproape 60, plus cea de 80mm.

Comment

• Nice race car,bv.

Comment

• Multumesc lafel!

Comment

• Foarte tare masina , bravo!

Comment

• Cam ce ai mai avea de usurat?

Spor la modificat evacuarea, sunt curios de impresiile de dupa!
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google