Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

te asteptam pe la fulgere sa vedem masina

Comment

Nu am montat rolbarul si nici nu l-am cantarit. In principiu cel de la Renault Sport are 50kg asta cred ca e cam tot lafel +-... putin.
      100%, am specificat ca o masina de strada nu are restrictii, unul stoc nu cred ca imi face probleme si nu mi-au facut nici cele modificate, ma refer la cele care au fost langa mine la start, altfel nu pot sa stiu.
      Acum e simplu se poate vedea pe stand.
      Am sa stau sa-i pun rolbarul si cred ca am sa ies la rodaj.

Comment

foarte interesant proiectul tau racing!! mai da-ne detalii in ce stare e masina si daca poti si ceva poze!! acum cam cati cai are masina ?

Comment

Masina este un model 2007 cumparata anul acesta de noua.
          An fabricatie 2007 si cu prima inmatriculare 2009.
          Sper ca in aceasta saptamana sa reusim sa montam rolbarul.

Comment

Salutare!

In fisa de omologare scria ceva de bancheta ("Tipul scaunelor posterioare: Bancheta fixa"). Cumva trebuie sa fie la locul ei, sau am inteles eu gresit ?
            Ar fi culmea sa trebuiasca montata....
            In plus, am observat ca trebuie sa fie roata de rezerva in portbagaj ?!?!?!
            I don't ride low, I fly high...

Comment

Pentru circuit sunt cateva modificari fata de fisa de omoloare de grupa N.
              Nu trebuie roata si nici bancheta,doar sa nu afctezi structura de rezistenta.

Comment

A sosit aproape tot.
                Sper sa montez in mare parte saptamana asta si mai sper sa fac si ceva poze.

Comment

Asteptam cu interes detaliile tehnice si pozele
                  I don't ride low, I fly high...

Comment

si dupa , neaparat o prezentare la un fulger
                    succes cu montarea

Comment

• Daca tot vrei sa faci treaba logan chel de competitie nu vindea dacia cu motor 1.6 16v sau e interzis de regulamentul FIA?

Cu 1.6 de 90 cp dupa ce e gata masina cu toate modificarile se va situa intre 110-115 cp si o masa intre 900-1000 kg? Corecteaza-ma te rog daca nu am dreptate

P.s Faci o super treaba si iti urez bafta in continuare

Comment

• 25 de cai, dintr-un motor de 90 de cai, se obtine prin alte modificari: alte interne etc.
                        In jur de 100 +/- cai are. Corect Racingcode?

Comment

• super misto modificari,am citit de la primul post pina la ultimul,interesanta abordare si multa palcere in cea ce faci,dupa cate vad....masina e cumva trasa la racing nick in fata(baicului)? sincer daca e acea,e urata mama mama,dar nu conteaza frumusetea ci performanta,eu iti pot ura spor la tunarit in contiunuare si sa realizezi cat mai multe....de diesel nu stii nimic,ce modificari pot fi aduse la masina stoc,pt o mai buna imbunatatire a stilului de mers,nu vreau sa te obosesc cauti-nd despre diesel ci doar daca ai cunostinte tehnice
                          super car spor la tunareli si sper sa te vad si eu la un fulger,ca tare mi-e drag cand vad logan-ul si de curse si de plimbare,cu mici si majore modificari
                          sigpic
                          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                            si dupa , neaparat o prezentare la un fulger
                            succes cu montarea
                            Da am sa prezint masina cand e gata.

Originally posted by vali2706 View Post
                            Daca tot vrei sa faci treaba logan chel de competitie nu vindea dacia cu motor 1.6 16v sau e interzis de regulamentul FIA?

Cu 1.6 de 90 cp dupa ce e gata masina cu toate modificarile se va situa intre 110-115 cp si o masa intre 900-1000 kg? Corecteaza-ma te rog daca nu am dreptate

P.s Faci o super treaba si iti urez bafta in continuare
                            Motorul cat si greutatea sunt dictate de fisa de omologare FIA.
                            Dar nu ma deranjeaza sa merg pe un 8v, vedeti si voi ce fac americani din 8 in V pe cand din 16 mai rar. Sincer prefer motorul cu 8valve desi nu contest calitatile celui cu 16v. Din pdv al motorului nu cred ca ma poate invinge nici un 16v de Logan.

Originally posted by Cezar View Post
                            25 de cai, dintr-un motor de 90 de cai, se obtine prin alte modificari: alte interne etc.
                            In jur de 100 +/- cai are. Corect Racingcode?
                            Sa nu fim atat de sceptici!
                            Eu sunt putin mai optimist si stiu de ce.
                            Toate internele sunt de serie , nimic nu este inlocuit.

Originally posted by B 74 NYT View Post
                            super misto modificari,am citit de la primul post pina la ultimul,interesanta abordare si multa palcere in cea ce faci,dupa cate vad....masina e cumva trasa la racing nick in fata(baicului)? sincer daca e acea,e urata mama mama,dar nu conteaza frumusetea ci performanta,eu iti pot ura spor la tunarit in contiunuare si sa realizezi cat mai multe....de diesel nu stii nimic,ce modificari pot fi aduse la masina stoc,pt o mai buna imbunatatire a stilului de mers,nu vreau sa te obosesc cauti-nd despre diesel ci doar daca ai cunostinte tehnice
                            super car spor la tunareli si sper sa te vad si eu la un fulger,ca tare mi-e drag cand vad logan-ul si de curse si de plimbare,cu mici si majore modificari
                            Multumesc de urari si cuvinte frumoase!
                            Masina mea nu are ce sa caute acolo si nici nu am luat nimic de acolo.
                            Nici macar nu este asa de urata.
                            Last edited by RACINGCODE; 21 September 2009, 18:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• suspensie si roti

Acum am sa va pun cateva poze si cateva mici explicatii.
                              Suspensia se vede ca a lasat masina foarte jos, iar rotile vin foarte inafara.
                              Mai mult la rotile pe spare s-au montant flanse HR.

O mica problema a intervenit la puntea spate rotile, mai exact anvelope pe denivelari si viraje ating aripile.

Aceasta problema s-a remediat cu o operatie de tinichigerie facuta de amatori.

Eu cu mecanicul meu am remodificat linia masini in acea zona.
                              Am evazat rotile.

La gata arata asa, dar diun avion nu se vede rau si oricum este o masina de curse.

In imaginea alturata se vede ca deja problenma este rezolvata si rotile nu mai freaca.
                              In plus se va umbla la unghiu rotilor spate.
                              Acestea vor fi deschise in partea de jos(se va cracana).
                              La Dacia Logan prinderea de la fuzeta spate, permite cu ajutorul unor saibe sa te "joci".
                              Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Last edited by RACINGCODE; 26 September 2009, 18:04.

Comment

• Salut ,am si eu cateva intrebari:
                                1. Ce suspensie ai pe masina,pret ,de une e achizitionata?
                                2. Dc. nu puneai distantiere pe spate mai atingeau rotile, ce latinme au jantele ,ce dimensiuni au gumele?
                                3. Unde pot gasi acele saibe sau ce dimensiuni au dc. trebuie confectionate, cum ar trebuii reglata geometria sau dc.-mi poti recomanda un loc unde sa o fac dupa ce le montez ?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google