Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foarte tare evacuarea,sincer demult asteptam pe cineva sa devoreze un logan...ce diametru are evacuarea la interior??
    Uite urmatoru pas care trebuie facut zic eu....
    Attached Files
    sigpic

Comment

• 50mm
      Da m-am gandit la ceea ce ai facut tu, dar nu am acum rabdarea nnecesara.
      Attached Files

Comment

• ce staniol e ala ?
        foarte estetica sarma
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
          ce staniol e ala ?
          foarte estetica sarma
          Este un scut termic de esapament pe care l-am format dupa galerie, iar sarma este o mizerie de moment.
          In acest moment in Romania nu a mai importat nimeni sarma estetica speciala pt izolatii termice de la BF Goodrige.
          Este provizoriu de test ca sa vad cum se comporta la temp mari.
          Am urcat evacuarea la 800 grade dar pe bucati f scurte.
          Oricum trebuie sa-mi fac timp sa o pun pe dyno.

Comment

• a trebuit sa ajung la om sa-mi zica ca ai montat deja evacuarea ....nu m-ai sunat si pe mine sa-mi spui multumit , nemultumit ...cum trage ...pune-o pe dino ca sunt convins ca nu ai pierdut ci doar ai avut de castigat ...

Bravo...arata bine

Comment

• ma tenteaza si pe mine un scut de ala , de unde pot sa fac rost ?sau ce sa caut .
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                a trebuit sa ajung la om sa-mi zica ca ai montat deja evacuarea ....nu m-ai sunat si pe mine sa-mi spui multumit , nemultumit ...cum trage ...pune-o pe dino ca sunt convins ca nu ai pierdut ci doar ai avut de castigat ...

Bravo...arata bine
                Nu pot sa spun prea multe inca, deoarece nu am mers decat cativa km cu ea si voi vedea pe dyno ce spune.
                Multumesc mult pentru sprijinul acordat, iar de telefon nu prea-mi sta in fire sa deranjez lumea in weekend, s-a montat sambata.

Comment

• weekendul viitor vii la campulung?

Comment

• Imi doresc asta.

Comment

• Masina este pregatita pentru drumul catre CapulLung.
                      Trebuie sa mai gasesc si cazare deoarece am omis asta si e cam ocupat totul.

Comment

• Bafta ;a etape de la Campul Lung..sper ca noua evacuare sa se simta
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Nu am apucat sa testez masina pe dyno la putere ci doar daca functioneaza ok sau nu.
                          Masina functioneaza OK.

Comment

• Succes! Asteptam returul!
                            I don't ride low, I fly high...

Comment

• Sper ca se vede scris pe ea Logan Club.
                              Sincer ma duc sa ma dau de placere si daca am asfalt bun cred ca pot face si un timp bun.
                              Mi-ar facea mare placere pe ud dar nu am bani si pt anvelope de ploaie.

Comment

• ne vedem duminica , de abia astept, oricum bafta pentru vineri ca duminica iti spun personal.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google