Da foarte urata suprafata pentru o cursa de viteza in coasta
Logan 16mpi rc
Collapse
X
-
-
Nu m-am rasucit nicunde si daca aveam o suprafata de concurs buna puteam sa mai cobor cca 3 secunde, avand curaj sa intru mai tare in viraj si posibilitatea sa accelerez puternic mai devreme ca sa ies mai repede, cred ca erau 3-4 viraje unde recuperam aproape cate o secunda.
Isind mai tare din viraj linile drepte le parcurgeam mai repede si tot asa timpul ar fi scazut.
Cert este ca sa obti timpi la diferenta de cateva sutimi pe o proba de coasta de ceva peste 3 km nu este usor si asta insemna ca in acele conditii am atins limita...
Toti care au venit mi-au spus ca in primavara asfaltul nu era perfect dar era mult mai bine ca acum.
Ce sa spun mai mult decat ca sunt bucuros ca sunteti alaturi de mine si-mi pare rau ca la cursa nu pot sa stau mai mult cu voi dar sunt multe de facut si ...
Originally posted by alex86 View Post2 Poze cu masina in actiune si o filmare de vineri cu rasucirea in primul viraj de dreapta
Nu eu m-am rasucit!
Originally posted by dsign View PostDa, partea de traseu surpata este aia indicata, unde era s-o mierleasca Clio... Cam tot acolo s-a rasucit golful, pe la min 7.40
Urat acolo!
Originally posted by alex86 View PostSebi are dreptate singurul logan care a coborat sub timpul lui a fost Tentean Andrei dar acesta a mers cu un motor K4M scotand un timp cu aprox 1.5 sec mai buna ca sebi.
Felicitari pentru cum ai mers.
la minutul 8:40 se poate vedea loganul pilotat de sebi
Dsign cred ca vorbesti de zona care se vede la minutul 9:57 care din cate imi amintesc la inceputul campionatului in mai cand s-a mai tinut campulung nu a fost asa.
Daca vreti performanta oferiti-mi conditii.
Un bun exemplu este cursa de la Rasnov unde am un timp mai bun decat 16v, dar am avut un asfalt fara prea multe denivelari desi era putin umed ...
Comment
-
Originally posted by alex86 View Postla minutul 8:40 se poate vedea loganul pilotat de sebi
Succes in continuare!!!I don't ride low, I fly high...
Comment
-
Originally posted by RACINGCODE View PostDaca vreti performanta oferiti-mi conditii.
Un bun exemplu este cursa de la Rasnov unde am un timp mai bun decat 16v, dar am avut un asfalt fara prea multe denivelari desi era putin umed ...
Comment
-
Originally posted by Macs View PostFrumoasa trecere, tragi cat poti de suita de caluti din K7M. Se observa ca masinuta cam "topaia" la denivelari; o sa vina si timpul suspensiei.
Succes in continuare!!!
Eu am suspensie f buna de circuit si nu stric tinuta pentru a merge mai bine pe u traseu pe care-l ingnoram daca ii cunosteam supratata de rulare de ianinte.
Pe asfalt curat e altceva... pacat ca acele denivelari care se accentueaza de la o zi la alta mai mult decat te zdruncina te infraneaza.
Originally posted by alex86 View PostTrebuia sa vi la Ranca unde nu cred ca exista un pilot care sa bage de vina ceva suprafetei de cuncurs.
Poate e si cam scump, nu eram gata ... poate data viitoare, oricum toti pilotii m-au invitat acolo spunand ca o sa-mi placa.
Vineri 8:40 http://www.youtube.com/watch?v=F-sZa...ayer_embedded#!
Duminica: 8:27 http://forum.*******.ro/585-raliuri-...ml#post3760621
Comment
Comment