Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by fuguletz View Post
    Pentru viteza in coasta, trebuie sa fie masina de serie sau poate fi si modificata?
    Cateva detalii pentru ce trebuie sa aiba obligatoriu masina ? Multumesc!
    Originally posted by dsign View Post
    Se incadreaza in grupe in functie de modificari...
    O intrebare cu un raspuns bine de stiut.
    Nu vreau sa ma erijez in purtatorul de cuvant al FRAS(autoritatea nationala recunoscuta de guvern in domeniu).
    Cei de la FRAS sunt in masura sa elaboreze regulamentele ce definesc grupele, clasele...
    In principal se bazeaza pe cele date de FIA.
    Dacia are omologare FIA pt grupa N.
    Masina mea depaseste nivelul de modificari admise la N si anume are un esapament, o admisie si piese de caroserie neconforme cu regulamentul grupei N2 unde s-a incadra un Logan.
    Eu ma incadrez la H2 desi motorul este nici macar de A2.

La FRAS pt a adimite masina in concurs trebuie sa existe rolbar omologat sau conform ..., sistem de contactm general actionabil si de la exterior, extictor cu actionare externa+ altul portabil, scaun omologat, centuri omologate si cam atat.

Capacitatea cilindrica si modificarile care exista te aseaza in grupele si la clasele de concurs conforme.

Comment

• Azi dimineata a ajuns masina la Sinaia.
      Am incercat si o urcare insa datorita unei coloane oficiale politia m-a intors din drum dupa cca 1,5-2km parcursi pe proba.

Si una cu masina de asistenta langa ea

Comment

• Bafta maine.

Comment

• Am vazut azi masina pe centura ,am vrut sa ii fac o poza dar eram prea grabit
          http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• arata bine masina imi place la nebunie bafta
            sigpic
            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Originally posted by alex86 View Post
              Bafta maine.
              Sa fie!

Imagina cu masina lui Ono de la avatarul tau este de la Sinaia dupa ce a ratat trecerea pe langa rond si l-a luat in frana plina.
              Acum traseul are o mica dar infima modificare in acea zona. Rondul nu mai trebuie ocolit.

Originally posted by Mariusrs View Post
              Am vazut azi masina pe centura ,am vrut sa ii fac o poza dar eram prea grabit
              probabil pe acolo a mers Pantazi(cel cu platforma).

Originally posted by lau911 View Post
              arata bine masina imi place la nebunie bafta
              Multumesc!

Azi am urcat putin cu masina de asistenta, tot din familie, Renault Trafic 1.9 DCI 100 urcat la 140cp. Am reusit in trafic deschis mergand tare dar cu grija, adica sub viteza de saltat permisul: 3 minute.

Comment

• Doar maine sau si sambata si duminica?

Comment

• Asta MASINA nene , nu colant si leduri...FELICITARI
                  Iti doresc mult succes in continuare ! Ai pus multa lume cu botul pe labe aici pe forum)

Comment

• Succes Senior la Sinaia
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• bafta multa ! masina arata superb, imi place...ca idee un eleron ( facut cu cap nu din vitan ) nu te-ar avantaja(ma refer strict la viteza ) ?
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Succes Seba , podium vreau
                        Ps . vezi ca ai un Pm de la mine dat saptamana trecuta , l`ai primit ?

Comment

• Multa bafta...

Comment

• Mult succes la Sinaia!
                            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Nenea, probabil ca esti in cronometrate deja la ora asta, mult succes iti doresc. Vremea pare buna...
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Am sa revin cu mai multe raspunsuri ceva mai tarziu.
                                Din pacate masina a cedat, cel mai probabil a aparut o problema intre pininul axei cu came si chiar cama.
                                Acum masina este in drum spre Bucuresti pe platforma.
                                Masina a functionat excelent si as fi avut sanse sa fac treaba buna dar nu am reusit sa urc decat o necronometrata la prima urcare si 3/4 din prima cronometrata.
                                Pe palierele unde se putea accelera fata de 105km/h data trecuta acum am reusit sa ating 120-130km/h.
                                Timpul ar fi fost excelent dar acum este nul, altii au reusit ce e mai important intr-o cura, adica sa o termine.
                                Ii felicit!

Originally posted by andrei.n View Post
                                Doar maine sau si sambata si duminica?
                                Acum pt ca masina e stricata... nu pot sa visez la duminica si oricum parea ca o sa ploua, iar eu nu sunt pregatit pt asta.

Originally posted by Champion View Post
                                Asta MASINA nene , nu colant si leduri...FELICITARI
                                Multumesc!
                                Iti doresc mult succes in continuare ! Ai pus multa lume cu botul pe labe aici pe forum)
                                Multumesc, dar cred ca tocmai le-am dat apa la moara.

Originally posted by matheo66c View Post
                                Succes Senior la Sinaia
                                Multumesc de urari, insa ordinea de start data arbirtrar cu 66 si-a spus cuvantul.

Originally posted by Tudor View Post
                                bafta multa ! masina arata superb, imi place...ca idee un eleron ( facut cu cap nu din vitan ) nu te-ar avantaja(ma refer strict la viteza ) ?
                                E de facut o discutie serioasa pe tema asta. Masa eleronului in zona de spate si sus strica centrul de greutate mai mult decat ajuta la masina asta.
                                Am adoptat o alta strategie, am scazut masa ca sa anulez, scad valorile unor forte care ma deranjeaza pe viraje.
                                Originally posted by CataFOF View Post
                                Succes Seba , podium vreau
                                Ps . vezi ca ai un Pm de la mine dat saptamana trecuta , l`ai primit ?
                                Si eu vroiam sa-i bat pe toti dar uite ca nu am reusit sa le stric bucuria.
                                Veriric mai tarziu mesajul.

Originally posted by danut88 View Post
                                Multa bafta...
                                Multumesc de urari!

Originally posted by retro 590 View Post
                                Mult succes la Sinaia!
                                Originally posted by dsign View Post
                                Nenea, probabil ca esti in cronometrate deja la ora asta, mult succes iti doresc. Vremea pare buna...
                                Premizele erau excelente si startul foarte bun!
                                Last edited by RACINGCODE; 22 July 2011, 19:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google