Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stai linistit,in sportu asta te poti astepta la orice din partea masinii,tu macar ai avut,ai ocazia,curajul sa te dai...,eu unu m-as multumi si cu o tura-n dreapta...,lasa-i pe cei care nu stiu dect sa dea cu papagalu...,MULTA BAFTA mai departe...!

Comment

• Spor la reparat. Si nu uita sa ne zici si noua ce s-a intamplat.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• nu ai mai modificat nimic la masina ?

Sa vii pe podium !

Comment

• Originally posted by danut88 View Post
          stai linistit,in sportu asta te poti astepta la orice din partea masinii,tu macar ai avut,ai ocazia,curajul sa te dai...,eu unu m-as multumi si cu o tura-n dreapta...,lasa-i pe cei care nu stiu dect sa dea cu papagalu...,MULTA BAFTA mai departe...!
          In principiu ai dreptate insa cel mai importatn ca sa castigi o cursa este necesitatea de a o termina.
          Am sa vad exact cand se desface motorul despre ce este vorba. Am vorbit cu mecanicul si mi-a spus ca putea sa mi-o dea cu putin efort maine la start dar asa cum am mai spus nu dispun de bugetul necesar achizitionarii tuturor accesorilor si echipamentelor necesare. Nu as fi avut roti de ploaie.

Originally posted by dsign View Post
          Spor la reparat. Si nu uita sa ne zici si noua ce s-a intamplat.
          Multumesc! Probabil ca o sa stau putin cu ea pe dreapta si apoi dupa concediu am sa ma apuc in forta de ea. Cu siguranta o sa aibe mult mai multa putere facuta in asa fel incat sa si reziste.

Originally posted by cos_min_i View Post
          nu ai mai modificat nimic la masina ?

Sa vii pe podium !
          Daca nu as fi modificat nimic as fi fost inscris la grupa N2.
          H2 incadrarea mea corecta reflecta adevarul disi sunt masini multe la N care sunt de H.

Comment

• sa dea Dumnezeu sa fii maine cu ea la start....,BAFTA...

Comment

• e una din masinile livrate de mine si de colegul meu de la Ciorogarla (DVS) si ma bucur sa vad ca a evoluat atat de mult
              Cristi-VNC

Comment

• Asa este, de acolo am luat masinuta si a fost foarte buna. Multumesc!

Duminica adica astazi nu mi-am propus sa fiu la start deoarece nu mi-am permis sa cumpar pt una doua etape la care particip pe an, anvelope de ploaie.

Oricum imi pare rau ca nu le-am stricat clasamentul la H2 si mai ales bucuria celui care a luat primul loc. Puteam sa-l bat chiar daca acel Suzuki a fost campion in Ungaria anul trecut.
                Last edited by 77sky; 27 July 2011, 19:23.

Comment

• pacat daca zici ca masina impreuna cu trine aveati potential sa stricati clasamentul ... deciziile finale iti apartin si le respectam

Comment

• Timpii de azi care au fost in conditii meteo sim ilare cu cele de la etapa de anul trecut vorbesc de la sine, asta in situatia in care rondul lui ono a fost suntat.

Comment

• Nu ma oftic atat de mult de faptul ca am un deranj pe la motr cat ma oftic ca nu m-am dat. Aveam posibilitatea si toate conditiile sa fac un timp foarte bun in clasamentul general.
                      Asta m-a ambitionat si ...

Comment

• ... si te dai la urmatoarea etapa...
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Eu nu merg decat la doua trei etape care sunt cat de cat langa casa.
                          Probabil ca o sa ma dau la etapa de la Rasnov.

Am nevoie de sprijin aici: http://www.loganclub.ro/forum/cutie_...pi-t35566.html
                          Last edited by RACINGCODE; 27 July 2011, 16:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Am stat in jur de o ora sa citesc cap coada threadul. Felicitari pt masina arata f bine iar pt ce ti-ai propus ti-a iesit de nota 10. Succes in continuare.

Comment

• Ai gasit ceva solutii la cutie Mister? ceva poze cu masina mai recente nu mai postezi? Si de ce nu te-ai inscris la concursul nostru de pe forum la categoria "Cea mai tiganita masina" (sper ca ai inteles ca nu fac misto tiganita=modificata la motor). Respect !!!
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• Originally posted by nikyza View Post
                                Am stat in jur de o ora sa citesc cap coada threadul. Felicitari pt masina arata f bine iar pt ce ti-ai propus ti-a iesit de nota 10. Succes in continuare.
                                Multumesc pentru cuvintele frumoase!
                                A iesit dar se pare ca la reactia pe care o are motorul pistoanele nu au rezistat.

Originally posted by B-64-MVP View Post
                                Ai gasit ceva solutii la cutie Mister? ceva poze cu masina mai recente nu mai postezi? Si de ce nu te-ai inscris la concursul nostru de pe forum la categoria "Cea mai tiganita masina" (sper ca ai inteles ca nu fac misto tiganita=modificata la motor). Respect !!!
                                Am sa postez cu dezastrul din motor dupa ce ajung sa fac poze.
                                Eu nu prea le am cu concursurile cu marketingul, cu imaginea in general din pacate.

Motorul a fost desfacut in lipsa mea de mecanic.
                                Comcluzia:
                                - piston retezat, rupt de la canalul segmentilor si de sub el.Cilindrul 1.
                                - partea ramasa arata o ardere impecabila, nimic topit, ars... doar a urcat si a batut putin in supape ...
                                - partea de piston de jos cu boltul a batut pana a rupt biela si ...

Am nevoie de un bloc cu pistoane , arbore mai am unul si posibil sa fie recuperabil si al meu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google