stai linistit,in sportu asta te poti astepta la orice din partea masinii,tu macar ai avut,ai ocazia,curajul sa te dai...,eu unu m-as multumi si cu o tura-n dreapta...,lasa-i pe cei care nu stiu dect sa dea cu papagalu...,MULTA BAFTA mai departe...!
Logan 16mpi rc
Collapse
X
-
Spor la reparat. Si nu uita sa ne zici si noua ce s-a intamplat.
Comment
-
Originally posted by danut88 View Poststai linistit,in sportu asta te poti astepta la orice din partea masinii,tu macar ai avut,ai ocazia,curajul sa te dai...,eu unu m-as multumi si cu o tura-n dreapta...,lasa-i pe cei care nu stiu dect sa dea cu papagalu...,MULTA BAFTA mai departe...!
Am sa vad exact cand se desface motorul despre ce este vorba. Am vorbit cu mecanicul si mi-a spus ca putea sa mi-o dea cu putin efort maine la start dar asa cum am mai spus nu dispun de bugetul necesar achizitionarii tuturor accesorilor si echipamentelor necesare. Nu as fi avut roti de ploaie.
Originally posted by dsign View PostSpor la reparat. Si nu uita sa ne zici si noua ce s-a intamplat.
Originally posted by cos_min_i View Postnu ai mai modificat nimic la masina ?
Sa vii pe podium !
H2 incadrarea mea corecta reflecta adevarul disi sunt masini multe la N care sunt de H.
Comment
-
Asa este, de acolo am luat masinuta si a fost foarte buna. Multumesc!
Duminica adica astazi nu mi-am propus sa fiu la start deoarece nu mi-am permis sa cumpar pt una doua etape la care particip pe an, anvelope de ploaie.
Oricum imi pare rau ca nu le-am stricat clasamentul la H2 si mai ales bucuria celui care a luat primul loc. Puteam sa-l bat chiar daca acel Suzuki a fost campion in Ungaria anul trecut.Last edited by 77sky; 27 July 2011, 19:23.
Comment
-
-
Eu nu merg decat la doua trei etape care sunt cat de cat langa casa.
Probabil ca o sa ma dau la etapa de la Rasnov.
Am nevoie de sprijin aici: http://www.loganclub.ro/forum/cutie_...pi-t35566.html
Comment
-
-
Originally posted by nikyza View PostAm stat in jur de o ora sa citesc cap coada threadul. Felicitari pt masina arata f bine iar pt ce ti-ai propus ti-a iesit de nota 10. Succes in continuare.
A iesit dar se pare ca la reactia pe care o are motorul pistoanele nu au rezistat.
Originally posted by B-64-MVP View PostAi gasit ceva solutii la cutie Mister? ceva poze cu masina mai recente nu mai postezi? Si de ce nu te-ai inscris la concursul nostru de pe forum la categoria "Cea mai tiganita masina" (sper ca ai inteles ca nu fac misto tiganita=modificata la motor). Respect !!!
Eu nu prea le am cu concursurile cu marketingul, cu imaginea in general din pacate.
Motorul a fost desfacut in lipsa mea de mecanic.
Comcluzia:
- piston retezat, rupt de la canalul segmentilor si de sub el.Cilindrul 1.
- partea ramasa arata o ardere impecabila, nimic topit, ars... doar a urcat si a batut putin in supape ...
- partea de piston de jos cu boltul a batut pana a rupt biela si ...
Am nevoie de un bloc cu pistoane , arbore mai am unul si posibil sa fie recuperabil si al meu.
Comment
Comment