Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramasesem dator cu pozele:
    - biela practic nu mai exista s-a pulverizat in zeci de bucatele care au distrus cilindrul si arborele motor din pacate.
    - pistonul arata asa:

Prezonul de la biela s-a rupt si el cand biela a batut:

Aici se poate vedea partea de sus a pistonului care cu exceptia urmelor de supape arata foarte bine.
    Surubul din cap a fost introdus pt extractia lui pe sus.
    Banda de metal de langa este chiar cuzinetul

Comment

• Motivul care a ajuns asa?....ai luat prea mult din chiuloasa?
      LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

• Asta e o gluma?

Comment

• Originally posted by SorinTelehoi View Post
          Motivul care a ajuns asa?....ai luat prea mult din chiuloasa?
          - da am uitat sa pun semnul
          LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

• bun si care ar fi cauzele ca a crapat in halul asta , daca zici ca arderea a fost perfecta .
            Ala compresor tine 160-170 cp, bine n-a fost testat niciodata pe o urcare in coasta etc ...
            O chiulasa nu iti trebuie ? ca am eu una .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by SorinTelehoi View Post
              - da am uitat sa pun semnul
              Iti spun eu nu e dela chiulasa.

Originally posted by Cristi_Xp View Post
              bun si care ar fi cauzele ca a crapat in halul asta , daca zici ca arderea a fost perfecta .
              Ala compresor tine 160-170 cp, bine n-a fost testat niciodata pe o urcare in coasta etc ...
              O chiulasa nu iti trebuie ? ca am eu una .
              Multumesc, dar chiulasa e singura care nu are nevoie decat de doua supape care si alea ar putea fi bune.
              Capul de piston a ramas sus si nu a lovit chiulasa, pur si simplu pistonul a cedat.
              S-a rupt in doua.
              Eu cred ca se datoreaza raspunsului extrem de bun obtinut, cu mult peste cel de turbo si chiar de Honda CTR.
              Nu viteza pistonului ci acceleratia lui pare a fi o problema pt ca eu nu atingeam 6000rpm aproape niciodata sau daca greseam.

La masinile cu turbo au rezistat pt ca pistonul cedea mai usor pe revenire decat pe sarcina adica el se distruge, rupe cand e tras de biela in jos nu cant presiunea din cilindru il preseaza sa faca forta.

Aceasta este un lucru foarte cunoscut de majoritatea celor care au ceva in comun cu aceste fenomene.
              Dusmanul nr 1 este turatia de care m-am pazit, dar a ramas accelerarea, ruperile de ritm fantastice.

Asta este ce sa-i fac, facem alt motoras si am pregatit ceva de provenienta Renault foarte interesant.

Comment

• F7P/F7R? cumva?
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Faine motorasele de care a zis dsign

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                    F7P/F7R? cumva?
                    Frumoase motorare au scris istorie insa nu vreau ceva asa de sofisticat prefer un 8 supape, care ar mai fi farmecul daca ar fi un motor de Clio RS sau mai tare de Megane RS.

Cu bani putini sa nu facem risipa.

Cu toatea astea surpriza ramane surpriza si sper sa pot sa fiu in stare sa ma tin de cuvant.

Originally posted by dsign View Post
                    F7P/F7R? cumva?
                    Frumoase motoarare au scris istorie insa nu vreau ceva asa de sofisticat prefer un 8 supape, care ar mai fi farmecul daca ar fi un motor de Clio RS sau mai tare de Megane RS.

Cu bani putini sa nu facem risipa.

Cu toatea astea surpriza ramane surpriza si sper sa pot sa fiu in stare sa ma tin de cuvant.
                    Last edited by RACINGCODE; 18 August 2011, 22:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Domnule, atunci asteptam. Spor la treaba!
                      _

sigpic

Comment

• Domnilor, va multumesc!
                        Masina are sa fie modificata in acelasi atelier unde se lucreaza Subaru.
                        La Subaru nu mai este mult de lucru si are prioritate.

Comment

• dom'le ai si subaru...!?

Comment

• Omu´ are Subaru de un secol... Pe vremuri avea si un Cielo suparat, de rupea norma.
                            _

sigpic

Comment

• Se spunea la un moment dat ca subarul lui Sebi era cel mai rapid subaru cronometrat pe 400 m
                              De cielo nu mai vorbim la vremea aia era ceva super tare

Comment

• din cate am citit pe 4 tuning pistoanele erau de 1.4 si stiu ca spuneai ca sunt la fel. Vreau sa iti spun ca difera inaltimea. Uite o poza pentru a vedea diferenta.

Cel curat e de 1.6.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google