pe Maica Domnului ai fost? prelungirea Lizeanu....e imposibil sa nu gasesti la turcaletii aia orice fir. dar trebuie sa-i iei la rand.
Logan 16mpi rc
Collapse
X
-
Una e un simplu fir,alta e o fisa de bujie...ar fi o varinata daca ai posibilitatea de a "desperechea" 4 seturi de fise si sa le iei fisa de la cyl 1 care e cea mai lunga.Last edited by Alex_MIU; 18 June 2012, 00:17.
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostUna e un simplu fir,alta e o fisa de bujie...ar fi o varinata daca ai posibilitatea de a "desperechea" 4 seturi de fise si sa le iei fisa de la cyl 1 care e cea mai lunga.
Originally posted by razvanamza View Postpe Maica Domnului ai fost? prelungirea Lizeanu....e imposibil sa nu gasesti la turcaletii aia orice fir. dar trebuie sa-i iei la rand.
Problema sunt firele colorate pentru noua instalatie electrica.
Am fost chiar acolo la absolut toate magazinele si am luat toate culorile care le avea pe dimensiunile respective insa nu erau destule.
In plus acolo nu aveau fire ecranate pentru anumiti senzori... dar am luat astea din alta parte de la un magazin ultraspecializat.
Comment
-
Comment