Tare masinuta Sebi... cat mai multe curse castigate... poate ne vedem intr-o zi sa vedem ce si cum pe la partea mecanica
Logan 16mpi rc
Collapse
X
-
Mi-ar placea un Logan ca al tau, doar cu servo-directie, 1.6 mpi, scaun sofer si atat, nimic mai mult si ar fi perfect pentru oras. Bafta in continuare cu masina ca promite multe si sa mai vii la intalniri ca avem ce invata!
Comment
-
poze
una cu loganul si alta cu masina de asistentaLast edited by RACINGCODE; 12 July 2009, 10:29.
Comment
-
Sigur ca am sa pun insa va rog sa scuzati calitatea imaginilor... telefonul meu... nu prea le avem cu marketingul ...
Am sa pun cateva imagini interesante.
Chiulasa pregatita, lustuita si dusa exact in cota admisa ca geometrie plana si in spatiu.
Se respectra cotele si valorile de volum impuse.
Ambreiajul de care v-am vorbit in trecut, este regulamentar.
Comment
-
Salut! Proiectul este interesant, si sunt convins ca rezultatele nu se vor lasa asteptate. Am o intrebare pentru tine. Am vazut pe un forum, parca (4t), ca recomandai pentru motorul de 1.4 MPI anumite piese, in special pentru sistemul de distributie (Arbore de distributie etc.). Stiu ca nu este locul potrivit pentru postul meu, dar daca se poate sa mai dai detalii privind aceste piese si posibilitatea de achizitionare a acestora.
Multumesc!
Comment
-
Despre piese putem discuta pe mailul meu sau andrei_iv@racingcode.ro, direct la piese.
Masinuta mea a fost vitregita deoarece a trebuit sa ocup tot timpul cu montajul standului care acum e functional.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Poze urmeaza sa mai fac.
Motorul-cutia sunt montate, dar sunt jos neurcate pe masina, urmeaza montajul de rolbar si alte elemente impuse la curse, scaune, centuri...
Comment
Comment