tare rau, se aude superb
Logan 16mpi rc
Collapse
X
-
-
Depinde la care regulamet va referiti.
Cel de grupa N clar il cera sa fie acolo la locul lui eventual se admite o inlocuire cu un alt produs acreditat pt aceasta omologare.
La circuit trebuie sa pun alta evacuare aceasta este conforma grupei H3 si nu are gram de convertor catalitic.
Am si eu nevoie de o piesa ... cine ma poate ajuta cu informatia corecta la ea?
Imi trebuie un ecu de serie de 1,6 pentru placa de baza, mufa eventual carcase.
Comment
-
Asa arata capota la lipirea celor doua fete, capota spate:
Odata lipite piesele formeaza corp comun imposibil de dezlipit fara a folosi flexul, nu se mai deslipesc decat prin inlaturare de material.
Dupa lipire inante de finisare arata asa:
Pentru a spori efectul dorit si anume usurarea, pe partea verso se aplica gauri ce nu afecteaza structura de rezistenta, astfel incat capota sa fie rezistenta sa nu vibreze, dar masa sa fie redusa considerabil:
maginile sunt facute pe spatele capotei spate unde se vede ca dublura este "ciuruita" intentionat in zone care nu vor afecta rigiditatea capotei:
Lipirea celor doua piese pt a evita deformarea s-a facut pastrand matrita atasata la fata piesei(albul de pe margine este matrita), iar partea mai albicioasa din interior, nu sunt defecte cum ar putea sa para este un efect optic datorat prafului degajat in urma gauriri pe pozitie a piesei:
Comment
-
Felicitari pentru rezultatul si munca depusa ,sa nu mai zicem de partea financiara se vede ca s-a investit in masina,imi place.Am o intrebare legata de jante de la offsetul jantei de 35 si latimea de 7J e asa iesita janta in exterior sau ai mai folosit si distantiere? nu mi-am putut da seama sigur din poze. Spor la modificat si sa te vedem sus pe podium!
Comment
-
pozele mari sunt la pagina 6 sunt puse pe adrese http://img4.imageshack.us/i/26092008654.jpg/ doar sa ai rabdare pana se incarca poza
Comment
-
Originally posted by regalcobra View PostFelicitari pentru rezultatul si munca depusa ,sa nu mai zicem de partea financiara se vede ca s-a investit in masina,imi place.Am o intrebare legata de jante de la offsetul jantei de 35 si latimea de 7J e asa iesita janta in exterior sau ai mai folosit si distantiere? nu mi-am putut da seama sigur din poze. Spor la modificat si sa te vedem sus pe podium!
Am folosit distantierele admise la omologarea de circuit pentru Germania si folosesc o suspensie de circuit nu de raly cu setare de asfalt.
Intadevar nu tin cont de faptul ca este Dacia investesc in ea ce este voie si necesar sperand ca pe traseu sa obtin rezutate bune in cida masei mele personale cca 120Kg.
Ca orice alt proiect il tratez cu seriozitate si mi-ar facea multa placere sa fie mai multi care fac asta.
Comment
-
am sa definitivez si partea de colantare, dar inca nu m-am apucat asa ca am sa iti spun dupa ce voi face asta.
Acum e la usurare.
daca nu-s functionale revin cu alte adrese
Comment
Comment