If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Admir masinuta si ma bucura faptul ca impartasiti si noua celorlalti procesul de transformare.
Referitor la ce zicea golan, este vorba de
CatCams - axa came
315 €
Axa came CatCams 262 grade pentru motor 1,6 8v.
Te rog sa-mi spui unde este la vanzare si sa-mi dai un cod de piesa de la CatCams pentru aceste axe cu 262 grade. Imi mentin in continuare afirmatia ca la aceasta firma nu exista.
Tu si inca cineva ati trimis aceeasi aberatie.
Am primit un link al unui vanzator care a incurcat borcanele cand a scris cifrele, info oficiale le gasiti pe siteul producatorului.
Dupa ce o sa cititi si o sa pricepeti ce e scris acolo reluam subiectul altfel e pierdere de timp, cu tot respectul dar nu asa se progreseaza.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
scuze uitasem sa raspund... nu, urmatoarea si oricum e f buna doar ca plaja de turatii unde ma intereseaza pe mine este alta decat ceea ce ofera ei.
Nici modelul de la care ai dat codul nu imi place ca plaja de turatie si pierde cuplu, mentine doar ceva mai bine in ture.
Nu sunt f hotarat la axa din cauza ca pt circuit trebuie sa revin la standard mereu. Asa ca nu am tragere de inima sa dezvolt o axa prea curand.
scuze uitasem sa raspund... nu, urmatoarea si oricum e f buna doar ca plaja de turatii unde ma intereseaza pe mine este alta decat ceea ce ofera ei.
Nici modelul de la care ai dat codul nu imi place ca plaja de turatie si pierde cuplu, mentine doar ceva mai bine in ture.
Nu sunt f hotarat la axa din cauza ca pt circuit trebuie sa revin la standard mereu. Asa ca nu am tragere de inima sa dezvolt o axa prea curand.
pai inseamna ca ai pierdut 18 cp la o anumita turatie , ca ma indoiesc ca in 6500 nu aveai mai multi
pai inseamna ca ai pierdut 18 cp la o anumita turatie , ca ma indoiesc ca in 6500 nu aveai mai multi
Intradevar pe medie am pierdut undeva la 8-10cp dar niciunde nu erau mai multi, nici macar la 6500rpm.
EU nu am voie sa sar departe de ce insemna motor de serie la prelucrari deoarece regulamentul, omologarea de grupa N pt motor imi sunt impuse la circuit, daca o sa se mai tina.
Last edited by RACINGCODE; 16 May 2010, 01:22.
Reason: Automerged Doublepost
pai pune un grafic sa vedem , ca asa sunt doar vorbe
Am sa pun dar trebuie sa ajung la sediu sa-l scot din baza de date.
Acum nu prea mai am timp, zi de zi am lucrat cate ceva la masina, trebuie sa-i inlocuiec uleiul si sa ii fac jocurile la supape.
candva mi-a spus mcd ca la un alt 1.6 axa de 262 il tragea in jos. incearca cu cea de peste 270.... sorry dar nu stiu date exacte. oricum sper sa intelegeti ce am vrut sa spun. incercati si un filtru "filcor" de la nenea airfilters. avand dyno, puteti usor verifica daca e bun de ceva!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment