Felicitati pentru participare,ceva mai multe poze si ceva timpi,pozitie etc.,spor la treaba in continuare.
Logan 16mpi rc
Collapse
X
-
Multumesc!
VTM SINAIA 2010
Vineri 23.07.2010 locul 2 H2
Duminica 25.07.2010 locul 3 H2
Filmare vineri:
minutul 8:59
În perioada 23-25 iulie, la Sinaia se desfăşoară a II-a ediţie a Campionatul Naţional de Viteză în coastă, etapele 7-8, sub numele "Sinaia Forever".Participa...
http://www.youtube.com/watch?v=4pRuW52o0h0 Aici apare putin si Loganul RC, dar stand pe loc, la 0:15.
Si aici, la 3:37 http://www.youtube.com/watch?v=DPK0rIwWXF4
0:44 http://www.youtube.com/watch?v=Cm-oLOeeWdc
minutul 9:10
minutul 9:12
Uploaded with ImageShack.us
Comment
-
Frumoase filmuletele, nu prea ti-a iesit acolo cu frana de mana. In rest vad ca trage foarte bine masina pe langa celelalte Loganuri. Mult succes in continuare si de ce nu, locul 1
!
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View PostBravo..frumos .. ai realizat in sfarsit ce ti-ai propus
Dar ca la orice masina mai este de lucru.
Originally posted by Macs View PostFelicitari! Mai ai filmulete?
Originally posted by aleXpeed View PostFrumoase filmuletele, nu prea ti-a iesit acolo cu frana de mana. In rest vad ca trage foarte bine masina pe langa celelalte Loganuri. Mult succes in continuare si de ce nu, locul 1
!
Am incercat sa provoc la coborare si in mansele de antrenament pt a cunoaste mai bine specificul traseului, erau doua, trei locuri unde aderenta era slaba si pe uscat.
Originally posted by raduprov View Postfrumos , si se intinde frumos masina ... cred ca se poate mai bine
mult succes in continuare
Sunt convis ca daca aveam ceva putere in plus realizam ceva mai mult, dar as fi mers cu aceleasi greseli.
Cel mai mult am de lucrat la mine, deoarece un pilot foarte bun cu masina mea scadea probabil cca 10 secunde pe acest traseu.
Nu am cunoascut traseul, nu m-am obisnuit cu el si am condus la vedere.
Erau cateva viraje unde trebuia sa acclerezi fara probleme chiar daca initial vedeai un gard, un perete sau un parapete, dupa ele virajul nu era asa de stans iar eu in loc sa continui cu treapta 3 sa schimb in 4 reduceam in doi.Pierdeam secunde pretioase cand lupta se face la zecimi sau sutimi.
O alta greseala este faptul ca lungeam traseul la celula de sosire din cauza de necunoastere.
Asta e de data asta atat am putut.
Comment
-
frumos. felicitari. nasol in filmuletul ala cand te-ai intors cu totul, in curba, pe asfalt ud. trebuia sa ii dai un pic de blana si frana de mana si era stas
bafta in continuare ;)" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postesti un stindard al mandriei de Loganist! Felicitari!
Sper sa nu va fac de ras, mai ales ca era bine sa am 20ani, dar nu de asta ma plang.
Originally posted by GOLAN91 View PostMa bucur pentru rezultat,si pentru prima data este MAXIM sa zic asa...Felicitari,sper sa treci sa ne arati si noua "racheta" pe la intalniri.
Originally posted by Tudor View Postfrumos. felicitari. nasol in filmuletul ala cand te-ai intors cu totul, in curba, pe asfalt ud. trebuia sa ii dai un pic de blana si frana de mana si era stas
bafta in continuare ;)
Masina nu putea fi controlata fara forta de tractiune, treptele 1-2-3 erau patinaj artistic si nu ma tragea deloc cu anvelope Kormoran.
Comment
-
Sebastian o intrebare.Ce volanta ai pe masina acum cea cu care este echipata din fabrica?
Comment
-
Super filmuletele te-ai descurcatdestul de bine,felicitari
Comment
-
Originally posted by alex_77_marius View PostSebastian o intrebare.Ce volanta ai pe masina acum cea cu care este echipata din fabrica?
Originally posted by ionel89 View PostSuper filmuletele te-ai descurcatdestul de bine,felicitari
Am o intrebare legata de galeria de evacuare.
Are cineva posibilitatea de a-mi da o informatie corecta si concreta pentru o galerie de evacuare?
Comment
-
Ce intrebare? daca e ceva in legatura cu "serpii" intreaba-l pe CGK si-a pus zilele astea tot pe 1.6 8v
Comment
Comment