Logan 16mpi rc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitati pentru participare,ceva mai multe poze si ceva timpi,pozitie etc.,spor la treaba in continuare.
    sigpic

Comment

• Multumesc!
      VTM SINAIA 2010

Vineri 23.07.2010 locul 2 H2
      Duminica 25.07.2010 locul 3 H2

Filmare vineri:
      minutul 8:59
      În perioada 23-25 iulie, la Sinaia se desfăşoară a II-a ediţie a Campionatul Naţional de Viteză în coastă, etapele 7-8, sub numele "Sinaia Forever".Participa...

http://www.youtube.com/watch?v=4pRuW52o0h0 Aici apare putin si Loganul RC, dar stand pe loc, la 0:15.
      Si aici, la 3:37 http://www.youtube.com/watch?v=DPK0rIwWXF4
      0:44 http://www.youtube.com/watch?v=Cm-oLOeeWdc

minutul 9:10

cnvc, vtm, sinaia, coasta, 2010, hill, climb, ro, trofeul, forever, lola, f3000, evo, partea

minutul 9:12

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• Bravo..frumos .. ai realizat in sfarsit ce ti-ai propus

Comment

• Felicitari! Mai ai filmulete?
          I don't ride low, I fly high...

Comment

• frumos , si se intinde frumos masina ... cred ca se poate mai bine
            mult succes in continuare
            Its just a car ...

Comment

• Frumoase filmuletele, nu prea ti-a iesit acolo cu frana de mana. In rest vad ca trage foarte bine masina pe langa celelalte Loganuri. Mult succes in continuare si de ce nu, locul 1!
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                Bravo..frumos .. ai realizat in sfarsit ce ti-ai propus
                Usor usor sper sa ma apropii de ce mi-am propus.
                Dar ca la orice masina mai este de lucru.

Originally posted by Macs View Post
                Felicitari! Mai ai filmulete?
                Din pacate nu, dar daca voi mai gasiti ar fi interesant.

Originally posted by aleXpeed View Post
                Frumoase filmuletele, nu prea ti-a iesit acolo cu frana de mana. In rest vad ca trage foarte bine masina pe langa celelalte Loganuri. Mult succes in continuare si de ce nu, locul 1!
                In mansele de concurs nu m-am atins de frana de mana.
                Am incercat sa provoc la coborare si in mansele de antrenament pt a cunoaste mai bine specificul traseului, erau doua, trei locuri unde aderenta era slaba si pe uscat.

Originally posted by raduprov View Post
                frumos , si se intinde frumos masina ... cred ca se poate mai bine
                mult succes in continuare
                Sigur ca se poate mai bine, intodeauna e loc de mai bine, insa nu dau vina pe masina.
                Sunt convis ca daca aveam ceva putere in plus realizam ceva mai mult, dar as fi mers cu aceleasi greseli.
                Cel mai mult am de lucrat la mine, deoarece un pilot foarte bun cu masina mea scadea probabil cca 10 secunde pe acest traseu.
                Nu am cunoascut traseul, nu m-am obisnuit cu el si am condus la vedere.
                Erau cateva viraje unde trebuia sa acclerezi fara probleme chiar daca initial vedeai un gard, un perete sau un parapete, dupa ele virajul nu era asa de stans iar eu in loc sa continui cu treapta 3 sa schimb in 4 reduceam in doi.Pierdeam secunde pretioase cand lupta se face la zecimi sau sutimi.
                O alta greseala este faptul ca lungeam traseul la celula de sosire din cauza de necunoastere.
                Asta e de data asta atat am putut.
                Last edited by RACINGCODE; 30 July 2010, 18:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• esti un stindard al mandriei de Loganist! Felicitari!

Comment

• Ma bucur pentru rezultat,si pentru prima data este MAXIM sa zic asa...Felicitari,sper sa treci sa ne arati si noua "racheta" pe la intalniri.
                    sigpic

Comment

• frumos. felicitari. nasol in filmuletul ala cand te-ai intors cu totul, in curba, pe asfalt ud. trebuia sa ii dai un pic de blana si frana de mana si era stas

bafta in continuare ;)
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                        esti un stindard al mandriei de Loganist! Felicitari!
                        Multumesc mult de incurajari!
                        Sper sa nu va fac de ras, mai ales ca era bine sa am 20ani, dar nu de asta ma plang.

Originally posted by GOLAN91 View Post
                        Ma bucur pentru rezultat,si pentru prima data este MAXIM sa zic asa...Felicitari,sper sa treci sa ne arati si noua "racheta" pe la intalniri.
                        Da asa ar fi frumos sa vin la intalniri insa acum imi este mai greu deoarece masina este foarte zgomotoasa si nu prea mai are treaba cu o masina de strada. Dar trebuie sa facem cumva sa ne vedem.

Originally posted by Tudor View Post
                        frumos. felicitari. nasol in filmuletul ala cand te-ai intors cu totul, in curba, pe asfalt ud. trebuia sa ii dai un pic de blana si frana de mana si era stas

bafta in continuare ;)
                        Nu conteaza in antrenament ce faci important este sa inveti traseul, iar eu asta am urmarit, provocand masina.
                        Masina nu putea fi controlata fara forta de tractiune, treptele 1-2-3 erau patinaj artistic si nu ma tragea deloc cu anvelope Kormoran.
                        Last edited by RACINGCODE; 31 July 2010, 08:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sebastian o intrebare.Ce volanta ai pe masina acum cea cu care este echipata din fabrica?
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Super filmuletele te-ai descurcatdestul de bine,felicitari
                            http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• Originally posted by alex_77_marius View Post
                              Sebastian o intrebare.Ce volanta ai pe masina acum cea cu care este echipata din fabrica?
                              Da e de fabrica acum.

Originally posted by ionel89 View Post
                              Super filmuletele te-ai descurcatdestul de bine,felicitari
                              Multumesc, incerc sa nu va dezamagesc!

Am o intrebare legata de galeria de evacuare.
                              Are cineva posibilitatea de a-mi da o informatie corecta si concreta pentru o galerie de evacuare?
                              Last edited by RACINGCODE; 31 July 2010, 21:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ce intrebare? daca e ceva in legatura cu "serpii" intreaba-l pe CGK si-a pus zilele astea tot pe 1.6 8v
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google