Vali2706's Little Red Devil!de 2 X Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

jantele is de calibra !

UCN: DA ...vali banui ca nu stie ....dar sigur o sa trebuiasca sa schimbe talonul ca altfel risca sa o pateasca ca un coleg de al meu cu un megane ! era sa ramana si fara masina daca nu avea ceva pile .
    sigpic

Comment

frumos golanu`
      dar parca jantele alea nu-si au locul acolo (parerea mea)
      Numai bine

Comment

TM80MAT: piele de Valie stie ca sunt jante de calibra. in alta ordine de idei, jantele astea de aluminiu au dimensiunile identice cu cele de tabla. asa ca incearca sa nu mai dai cu presupusul.
        in plus, spune-i la idiotul tau de prieten ca nu se confisca masina pentru niste jante, si-a gasit omul pe care sa-l minta si se pare ca tu esti cel care a crezut
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

cristi, cred ca se referea la faptul ca are prea mult negru pe masina si tre sa schimbe talonu, nu la jante...doar a raspuns celui care a intrebat...
          sigpic

Comment

Multumesc pt aprecieri in primul rand

matu are alte ozn-uri in cap tot ce este pe masina in afara de toba sport este perfect legal. am vorbit cu multi de la statii itp si cu cativa prieteni care lucreaza la rutiera si am incercat sa pastrez totul cat mai legal posibil. jantele sunt de calibra dar au aceeasi dimensiune ca alea de tabla si j-ul si r-u si gumele sunt kormoranele din talon....iar cu folia, da la ochi si pt necunoscatori ar trebuii sa merg la rar....dar legea zice ca daca a 2-a culoare nu depaseste 35% din suprafata masinii nu trebe modificat in talon....iar pe a mea masurata la ruleta si calculat totul nu am mai mult de 35% asa ca ma iau in gura cu nea pruna cand ma opreste, merg la orice control si sunt sigur ca nu raman fara talon sau masina

@xxxgeoxxx proiectoare o sa urmeze sau poate ceva cu leduri acolo in locul proiectoarelor

@Tm24Ady mie personal nu imi place cum arata pleoapele,spoilerele si oglinzile rosii ( am incercat un photoshop)

@ionel89 imi place cum arata cu folie pe geamuri dar personal nu prea sunt fanul foliei pe geamuri asa ca sunt sanse foarte mici sa imi pun vreodata

@ ucn sper ca ti-am raspuns in randurile de mai sus

@dorupopa2006 jantele pe comp cel putin in rosu cu negru sau rosu complet sau negru complet aratau oribil si oricum sper sa le schimb cu ceva spitate cand o sa imi permita bugetul.
            Folia de carbon e 3M, stalpii au fost 60 lei iar eleronul 100 lei infoliat plus manopera Destul de scump dar efectul vizual e garantat

@crististreulea Eram sigur ca e scrisa vreo porcarie acolo doar cand am vazut Tm80MAT dar na

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
              TM80MAT: piele de Valie stie ca sunt jante de calibra. in alta ordine de idei, jantele astea de aluminiu au dimensiunile identice cu cele de tabla. asa ca incearca sa nu mai dai cu presupusul.
              in plus, spune-i la idiotul tau de prieten ca nu se confisca masina pentru niste jante, si-a gasit omul pe care sa-l minta si se pare ca tu esti cel care a crezut
              Cristi iara sari tu ! Jantele is de calibra .....stie vali ca normal ca el leo cumparat !!
              REFERITOR sa-ti spuna ''idiotu'' meu de prieten ca se confisca masina daca nu ai in talon a 2-a culoare cum are vali ( negru ) din moment ce o facut capota , plafon si porbagaj !

Sa il intrebi pe ''IDIOTUL'' meu de prieten ....ce o patit .....presupunand ca il cunosti ....din moment ce e '' IDIOT'' !

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
              cristi, cred ca se referea la faptul ca are prea mult negru pe masina si tre sa schimbe talonu, nu la jante...doar a raspuns celui care a intrebat...
              AI dreptatea xxxGeoxxx !!! Nu are rost sa mai zic alceva !
              Last edited by TM80MAT; 28 August 2010, 16:39. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

poate iti ia numerele de la masina , da nu iti ia nici dracu masina . Din cate stiu statul iti garanteaza inca dreptul la proprietate .Nu mai exagera si tu .Ti-o confisca cand faci contrabanda cu ea , cand gasesc droguri in ea etc...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

prea mult rosu la interior.bafta

Comment

Jantele sunt reusite dar nu`mi place cum ai aranjat capota.Sa o stapanesti sanatos si fara probleme.
                    Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

Masina se confisca - parca - doar daca e folosita la savarsirea de infractiuni.Iar tu cu atata rosu in interior esti "in afara legii"

Comment

hai ba, arata-ne si buretii de la usi

Comment

da bro eram foarte siiigur ca tu o sa fi asa "spiritual"..... chiar ma gandeam sa pun un pariu cu streulea cat o sa iti trebuiasca sa scrii asta

@Sistematyk cum am aranjat capota? ce nu e ok? te rog detaliaza si tu un pic ca nu m-am prins ce ai vrut sa spui

Comment

poze noi cu jante noi. momentan astea au gume de iarna dar personal imi plac mai mult decat jantele pe care le-am avut pe ea si cred ca pe viitor vor ramane permanent pe masina
                            Attached Files

Comment

Asa mai vii de-acasa, arata bine pe masina, sa vopsesti capacelul ala central, sau sa-i faci ceva sa nu mai fie cu Honda acolo. Acum se cere mai joasa.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

foarte bine asa
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google