Vali2706's Little Red Devil!de 2 X Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am si eu o intrebare legata de insorizant....esti multumit de aplicarea alubandului?se tine de usa,nu coboara in timp de tabla la caldura?

Comment

arata bn masina la exterior dar in interior parca e prea mult rosu...dar gusturile nu se discuta
      sigpic

Comment

Salut , frumoasa masina , sa ai noroc de ea. Vreau sa te intreb daca ai avut probleme cu decolorarea vopseleiin timp, a mea e din 2008 si cand am reparat usa in service nuanta care a iesit pe usa vopsita este diferita (mai deschisa, mai "portocalie") decat restul masinii , desi au folosit mai multe tipuri de rosu passion de la mai multi producatori dar acelasi cod de vopsea .
        sigpic

Comment

da-mi si mie niste detalii despre sigla de unde ai luat-o. ms mult
          From Miami 2 Ibiza
          Voucher
          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

@alexspeed Da in ultimul timp m-am cam saturat de jantele vechi ca erau prea pline,plus ca aveau renumitele cauciucuri kormoran care nu au grip pe nici o vreme astea mi se par ca vin faorte bine pe golanca si o sa urmeze in scurt timp si nishte arcuri sport

@darkman eu am insonorizato nu demult. adica vara asta.si daca e presat foarte bine alubandul,cu o rola de plastic sau si cu degetele ajunge dar o sa fie dureros la mana dupa ce faci toata masina nu o sa se dezlipeasca, eu nu am avut probleme pana acum

@Badwolf a mea e din 2005,si s-a decolorat faorte putin. iar in 2009 a fost revopsita aripa fata dreapta si a iesit perfect nu se vede nici o diferenta.Am vopsit-o pe casco la dealerul dacia si a iesht din prima. Dar eu sunt sigur ca se mentine asa bine vopseaua la a mea fiindca am garaj si nu sta in parcare in intemperii.Loganele rosii din fata blocului alea dni 2006 ,207 arata mai rau ca a mea la vopsea....fiind ferita de vreme a mea vad ca se mentine f bine

@skyboy Daca te referi la sigla cu logan de pe spolerul fata e sigla ce a fost pe bortbagaj.Cand am infoliat-o si am facut portbagajul clean am luat sigla am taiat by renault jos ,am smirgluit-o si am vopsit-o negru mat.Dupa aceea un pic de poxipol si am pus-o in botul masinii
            Last edited by vali2706; 5 October 2010, 23:45.

Comment

Frumoase jeante si "h" , te asteptam pe la intalniri
              sigpic #

Comment

Poze noi noute si calde.

Astea sunt pentru toata lumea care cerea sa las loganu mai jos,na ca a venit si ziua asta!

Si cu ocazia asta ca am mai scapat de ceva centimetrii am pus si alte Jante R16 cu gume 205/55/R16 Good Year All season si am schimbat si culoarea bordului. enjoy!

Imi cer scuze pentru calitatea pozelor dar sunt facute cu fixul
                Attached Files

Comment

Cu o pereche de flanse macar de 20mm ar fi SUPERB .Sa le rotesti cu placere.

Comment

vazut "life'' prin trafic azi , iti doresc mult combustibil
                    sigpic #

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google