Vali2706's Little Red Devil!de 2 X Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@pacco Multumesc pt aprecierea jantelor am cautat 1 an jante ok ca aspect pret si functionalitate Astea au fost super ok ca pret functionalitate si la aspect ma-m indoit de ele primele saptamani cum vor arata pe logan dar acum incep sa le iubesc din ce in ce mai mult! In timp oricum vreau sa le schimb cu R16 spitate

@xew Da jantele sunt de opel calibra si oz este vopsit pe ele in loc de sigla opel! Nu au mers neprelucrate gaura din mijloc la opel find de 55 mm iar la logan de 60mm...au trebuit modificate la strung in rest au venit ca o manusa
    Locul ala de pe aripa tot timpul mi s-a parut aiurea asa gol si stickerul cu situl nostru mi s-a parut cea mai buna alegere ca "eye-turner"....nu am vrut tigri nike sau alte cocalarisme

@cristi_xp Streulea o imbracat husa aia de la schimbatorul de viteze in piele peste volan o tras o husa de piele doar

Comment

Frumos frumos si iarasi frumos!

Comment

schimba si tu presul ala cu 1300
        chiar si ochelarii ii ai rosii, ce mai ai rosu?
        ori ai de gand sa vopsesti jantele in rosu?
        vezi ca ai ratat capacul la o scrumiera sa il vopsesti. ai mai multe?
        bafta in continuare, asa cum iti place tie!
        sigpic

Comment

dap, multumesc bogdan! stiu ca presurile sunt infecte dar is fac treaba deocamdata si cu rosu inca nu am terminat o sa mai vopsesc la interior si jantele o sa ajunga si ele rosu cu negru dar scrumiera nu am decat una asa ca ea o scapat

Comment

poze noi cu modificari noi
            Attached Files

Comment

doar toba ce e mai misto pe lighean restu.. e cancan
              sigpic

Comment

frumoasa masina dar ai unele lucruri care zic eu e tiganie asculta sfaturile colegilor cati prind bine,si mie miau prins in rest ce sa zic int imi place dar nui mai rosu ca al meu....am glumit ca si al meu tot rosu e...in rest bafta in continuare,si uite si niste poze ca idee asa cum ar arata mai simpla...bine zic eu simpla la alti poate nici a me nu li se pare simpla...
                Attached Files
                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

incredibil de mult rosu...s-o stapanesti sanatos!
                  Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

parca prea mult rosu..spor la tunarit in continuare

Comment

E super,mie imi place,mai ales ca e rosie(ador rosul)
                      Spor la tunarit in continuare,si daca iti place tie e ok,doar gusturile nu se discuta.
                      Bafta
                      sigpic
                      !

Comment

@boris multumesc mult boris ma bucur ca iti place cum suna toba

@florin_dnf da interiorul tau e la fel de rosu ca al meu dar la exterior imi place la nebunie cum ai facut spoilerul de mcv si capota ....super tare,ma pune pe ganduri

@vdmihai multumesc frumos si eu ador rosu contrastu de rosu cu negru ma omoara

Comment

arata bine masina chiar daca e prea mult rosuuu.....sa ai bafta de ea si la mai multi km
                          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

ne dammm seama...stickerele alea dau bine rau ! la fel si interiorul ................ !
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Nu e prea mult rosu in interior??
                              Parerea mea,daca ai tras dungile,nu ar mai fi fost cazul si pt. desenul ala pe capota si la portbagaj.
                              Am invatata de la baieti,o masina cu cat e mai simpla,cu atat mai frumoasa.
                              In rest imi place masinuta..e ingrijita.
                              Numai bine.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google