Vali2706's Little Red Devil!de 2 X Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ii place little red e mai deosebita ca soferul ,numai presurile din interior de dacia 1300 nu imi plac.
    sigpic #

Comment

Cam mult rosu prin masina

Comment

soferu e devina nu masina ! ) URMEAZA sa scoata sarpele si dungile de pe capota !
        sigpic

Comment

Cam mult roshu
          sigpic

Comment

Little Red Riding Hood...aceiasi parere:prea mult rosu! Gusturile totusi nu se discuta! Si la exterior cobra e in plus si tribalul!Stima!
            sigpic

Comment

ok si pozele de astazi
              problema nr 1 capota s-a rezolvat am ales varianta clean si au disparut fostele incercari de "infrumusetare"
              acum sper sa va placa
              iar daca tot am facut capota ma-m gandit sa mesteresc cu un pic de folie si la bara

problema nr2 adimrv s-a rezolvat si ea nu mai am presurilea alea...am de logan acum ete na.poze inca nu le-am facut dar o sa le vezi sambata live la intalnire

problema nr3 e in curs de rezolvare si anume portbagaju va deveni clean si negru

Va urez vizionare placuta
              Attached Files

Comment

ar trebui sa dai jos dungile de pe plafon parerea mea. eventual sa pui folie neagra si pe plafon si portbagaj
                From Miami 2 Ibiza
                Voucher
                http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

urmeaza incet si sigur
                  dar pana atunci le mai las oleaca pe masina.rezultatul final asta va fi plafon portbagaj negre

Comment

poate ar fi fost mai bine la interior sa folosesti ceva culoare rosie mai electrica sau ceva mai metalica...parerea mea ca ar fi dat mai bine...eu am tot asa multe elemente vopsite intr-un verde electric si are tente cameleon si arata chiar foarte bine...intrebare: cum ai facut fetele de usi? ca din cate vad din poze nu si-au pierdut textura...le-as vrea si eu negre da fara sa fie nevoie sa le fac sa aiba aspectu ala sticlos...
                    sigpic

Comment

Mult mai ok capota acum! BV!
                      sigpic

Comment

@geoxx date jos frecate cu benzina primer asteptat 10 minute si dupa 2 traturi de spray negru pt plastic
                        nu is pierd textura decat daca insisti sa le incarci cu multe straturi
                        si mi-a placut ca si panza a absorbit frumos vopseaua
                        oricum cu toate ca nu e o treaba foarte durabila in timp vopsitul fetelor de usi,schimba total aspectul interiorului

Comment

Frumoasa masina intradevar,multa munca depusa dar si cu beneficii pe masura Felicitarile mele.
                          sigpic

Comment

multumesc pt aprecieri si va tin la curent cu urmatoarele modificari
                            am in plan sa schimb oglinzile,am deja de mcv dar astept sa se mai incalzeasca putin afara ca nu le pot monta pe frigul asta
                            Si inca mai ma gandesc daca sa imi iau o cotiera sau nu
                            cum mai rezolv cate ceva cum mai apar poze noi

Comment

metoda asta o stiam si io da mi-a fost frica sa nu mi iasa urat ca e o suprafata mare...si daca nu e de durata nu cred ca ma mai apuc..speram ca ai gasit o metoda mai profesionala la un atelier ceva..oricum merci de raspuns si spor in continuare cu modificarile dorite ;)
                              sigpic

Comment

si la vopsitoria dacia am fost sa vb cu un prten care e vopsitor acolo si tot asa mi-o zis ca face si el doar ca la psitol e mai mare presiunea si intra in toate crapaturile alea de pe fata de usa
                                dar tot asa o zis ca unde tii cotu si manrele de usi si unde atingi cu piciorul o sa se strice repede
                                in rest la consola centrala stalpii de la parbriz nu am treaba arata ca in prima zi...dar problemele sunt cu suprafetele vopsite ce le atingi in mod frecvent
                                ar cam trebuii ca sa arate perfect tot timpul,sa vopsesti sau sa retusezi din an in an

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google