ii place little red e mai deosebita ca soferul ,numai presurile din interior de dacia 1300 nu imi plac.
Vali2706's Little Red Devil!de 2 X Logan
Collapse
X
-
ok si pozele de astazi
problema nr 1 capota s-a rezolvat am ales varianta clean si au disparut fostele incercari de "infrumusetare"
acum sper sa va placa
iar daca tot am facut capota ma-m gandit sa mesteresc cu un pic de folie si la bara
problema nr2 adimrv s-a rezolvat si ea nu mai am presurilea alea...am de logan acum ete na.poze inca nu le-am facut dar o sa le vezi sambata live la intalnire
problema nr3 e in curs de rezolvare si anume portbagaju va deveni clean si negru
Va urez vizionare placuta
Comment
-
ar trebui sa dai jos dungile de pe plafon parerea mea. eventual sa pui folie neagra si pe plafon si portbagaj
Comment
-
poate ar fi fost mai bine la interior sa folosesti ceva culoare rosie mai electrica sau ceva mai metalica...parerea mea ca ar fi dat mai bine...eu am tot asa multe elemente vopsite intr-un verde electric si are tente cameleon si arata chiar foarte bine...intrebare: cum ai facut fetele de usi? ca din cate vad din poze nu si-au pierdut textura...le-as vrea si eu negre da fara sa fie nevoie sa le fac sa aiba aspectu ala sticlos...sigpic
Comment
-
@geoxx date jos frecate cu benzina primer asteptat 10 minute si dupa 2 traturi de spray negru pt plastic
nu is pierd textura decat daca insisti sa le incarci cu multe straturi
si mi-a placut ca si panza a absorbit frumos vopseaua
oricum cu toate ca nu e o treaba foarte durabila in timp vopsitul fetelor de usi,schimba total aspectul interiorului
Comment
-
multumesc pt aprecieri si va tin la curent cu urmatoarele modificari
am in plan sa schimb oglinzile,am deja de mcv dar astept sa se mai incalzeasca putin afara ca nu le pot monta pe frigul asta
Si inca mai ma gandesc daca sa imi iau o cotiera sau nu
cum mai rezolv cate ceva cum mai apar poze noi
Comment
-
metoda asta o stiam si io da mi-a fost frica sa nu mi iasa urat ca e o suprafata mare...si daca nu e de durata nu cred ca ma mai apuc..speram ca ai gasit o metoda mai profesionala la un atelier ceva..oricum merci de raspuns si spor in continuare cu modificarile dorite ;)sigpic
Comment
-
si la vopsitoria dacia am fost sa vb cu un prten care e vopsitor acolo si tot asa mi-o zis ca face si el doar ca la psitol e mai mare presiunea si intra in toate crapaturile alea de pe fata de usa
dar tot asa o zis ca unde tii cotu si manrele de usi si unde atingi cu piciorul o sa se strice repede
in rest la consola centrala stalpii de la parbriz nu am treaba arata ca in prima zi...dar problemele sunt cu suprafetele vopsite ce le atingi in mod frecvent
ar cam trebuii ca sa arate perfect tot timpul,sa vopsesti sau sa retusezi din an in an
Comment
Comment