Golan 2 Dci 85 De Cai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare si in primul rand,bine ai venit printre loganisti.Frumoasa masinuta,dar si motorul e frumusel,mai ales după 10000-15000km cand isi mai da drumul.Mai tarziu o folie,niste jante si arata super.Primii 6000-7000km incearca sa nu urci mai mult de 2800-3000 rpm,e mai sanatos pt motor.Nici un logan nu are izolatie la capota portbagaj.In rest,sa ai parte de ea si cati mai multi km fara probleme.

Comment

Stickerul de la Adras il dai jos usor cu un foehn iar lipiciul ramas il dai usor cu benzina si o carpa ca lumea. Cat despre motor mergi cum scrie in carte in primii 1000 de km. dupa care poti sa mergi cum vrei, de preferat sa schimbi mereu la 2800-3000 rpm si sa nu o inveti cu acceleratul sporadic si lenes ca se invata prost.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

multumesc pentru urari.sticherul cu adras a fost dat jos de mult dar pozele sunt de cand am luat-o.s-au dat jos destul de usor dupa ce statuse mai mult timp in soare.cu folia sunt si eu de acord dar mai intai sa pun cotiera.multumesc inca o data!

Comment

sa te bucuri de ea si la mai multi km.....dar ar merge niste geamuri fumurii si poate ceva jante......bafta
          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

frumoasa imi place culoarea sa o stapanesti sanatos si bine ai venit printre noi

Comment

salut!m-am intors cu 105 cai de la doc, cotiera originala pe negru(care vine super dar m-a uscat de bani) si filtru de polen.numai bine

Comment

Superba masina sa ai parte de ea si sa nu intampini necazuri in trafic , astept niste poze cu cotiera (daca se poate cateva din spate ) pentru ca doresc sa imi montez si eu una pe ph2 meu . Sanatate !
                Skypeeâ„¢

Comment

imi cer scuze pentru foartea mare intarziere

loganu a primit si o folie, scaune incalzite si usor modificate si cauciucuei 205/60/15 pe spate
                  plus o remapare
                  Attached Files
                  Last edited by trisaba; 10 January 2010, 22:00.

Comment

salutare frumoasa masina sa ai parte de ea , o intrebare de unde ai luat cotiera si cat a costat? merci mult

Comment

de la reprezentanta dacia si cred ca a costat in jur de 250 lei.e cam scumpa dar e destul de rezistenta si umbli la comenzile geamurilor spate fara probleme(montajul l-am facut eu)

as avea neoie de un sfat-vreau sa pun arcuri sport cu amortizoarele originale-eibach sau h&r?multumesc!

Comment

H&R iti recomand, nu vei regreta.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

multumesc aleXpeed pentru sfat.sincer pana acum nu prea am luat h&r in calcul dar ma gandesc mai serios.o sa incerc sa fac un "test drive".numai bine!

Comment

Frumoasa Ph2, si playerul...Alpine rules!

Comment

frumoas.multi km fara pb si succes in continuare

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google