Salutare si in primul rand,bine ai venit printre loganisti.Frumoasa masinuta,dar si motorul e frumusel,mai ales după 10000-15000km cand isi mai da drumul.Mai tarziu o folie,niste jante si arata super.Primii 6000-7000km incearca sa nu urci mai mult de 2800-3000 rpm,e mai sanatos pt motor.Nici un logan nu are izolatie la capota portbagaj.In rest,sa ai parte de ea si cati mai multi km fara probleme.
Golan 2 Dci 85 De Cai
Collapse
X
-
Stickerul de la Adras il dai jos usor cu un foehn iar lipiciul ramas il dai usor cu benzina si o carpa ca lumea. Cat despre motor mergi cum scrie in carte in primii 1000 de km. dupa care poti sa mergi cum vrei, de preferat sa schimbi mereu la 2800-3000 rpm si sa nu o inveti cu acceleratul sporadic si lenes ca se invata prost.
Comment
-
imi cer scuze pentru foartea mare intarziere
loganu a primit si o folie, scaune incalzite si usor modificate si cauciucuei 205/60/15 pe spate
plus o remapareLast edited by trisaba; 10 January 2010, 22:00.
Comment
-
de la reprezentanta dacia si cred ca a costat in jur de 250 lei.e cam scumpa dar e destul de rezistenta si umbli la comenzile geamurilor spate fara probleme(montajul l-am facut eu)
as avea neoie de un sfat-vreau sa pun arcuri sport cu amortizoarele originale-eibach sau h&r?multumesc!
Comment
-
Comment
-
cateva poze cu un player si jante noi
Comment
Comment