Golan 2 Dci 85 De Cai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumoasa masina bafta
    sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

Superba masina sai ai parte de multi km!

Comment

folie are si pe fata dar mai deschisa.cand o s-o spal o sa-i mai trag niste poze.numai bine si multumesc pentru aprecieri!
        Last edited by trisaba; 13 June 2010, 12:37.

Comment

ingrijita masina,as vreau sa stiu cati km ai sau daca ai avut ceva problema,bafta in continuare fara probleme,si eu am un dci de 85 de cai si am 100,360km si nici un fel de problema decat doua buji la 97.000km.

Comment

Multumesc pentru aprecieri!Peste 4 luni face trei ani si momentan am aproximativ 51500 mai mult de jumatate facuti extraurban din diferite motive;pot spune ca nici macar un bec nu mi s-a ars, nu am avut absolut nici o problema, motorina predominant omv si foarte rar petrom, revizii facute la 10-11 mii cu ulei si toate filtrele schimbate.Masina este inca bine legata si era sa ma prinzi cu minciuna...i-am schimbat placutele ca ma bateau la cap aia de la dacia.Numai bine!

Comment

cati mai multi km fara probleme,ce dimensiune ai la cauciucurile care sunt pe jantele de vara.

Comment

Mersi!Pe fata sunt normale 185/65 dar pe spate sunt 205/60.Numai bine!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google