niste jpg-uri cu felul cum ser vede camera,prima la cca 1 metru de gard,2,lipit de gard,3 si 4 puse sa fie
B 74 NYT furia blonda
Collapse
X
-
Functia TV merge unchiule pe player-ul tau?
Comment
-
pfoa,mai omorat cu intrebarile tale ,normal ca e totul functional,mai nasol e in mers ca nu prinde,trebuie sa ai iau un modul care imi prinde 8 posturi romanesti indiferent de situatie,mers stat pe loc,bucuresti sau in tara,nu bag mina-n foc daca o sa mearga si pe afara,dar asta cu tv-ul e mai mult pt deplasari la un peste de 2-3 zile si stat langa lansete si atunci mai tragi un ochian la tv,am si monitor mai mare de 7 inch,care se ataseaza si al poti scoate afara din masina sa vezi o idee mai civilizat decat cel de 3,6 inch,gata cu prostiile,trebuie sa ma concentrez pe treaba asta,vezi jpg(janta) si asta tot jpg (colantare)sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
pfffff........nu vrei sa facem schimb cu jantele?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
sa fi sigur ca o sa arate bine cu jantele vopsite+un vt bonus(pachet 1+1)
Comment
-
Daca o colatezi ca in poza de sus arata super tare masina ,mi-ai dat si mie o idee buna cand am vazut poza , dar mai intai am sa merg la cei de la rar sa trec in talon si in cartea de identitate,spor la modificat
Comment
-
mergi si treci in talon,dar daca nu depaseste a 2-a culoare 40% din culoarea de origine,nu ai ce trece in talon,dar daca tu zici ca trebuie eu nu te contrazic,spor la treaba si sa treci pe aici sa imi spui si mie ce acte trebuiesc pt a face posibil ce faci tu...stimasigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment