merci pentru raspunsuri. ieftin cd playerul. poti sa vezi si un film ceva? ce rezolutie are display-ul? am incercat sa caut pe net sa nu te mai stresez pe tine, dar nu am gasit
B 74 NYT furia blonda
Collapse
X
-
marca e vaova,e made in germany,poti sa vezi orice fel de film pt ca e ca un minidvd,rezolutie nu stiu ce sa-ti spun ,doar ca are pal ntsc si inca 2,ecranul parca e de 3,5 sau 3,7 inch dar merge foarte bine si frunos pus 2 monitoare dvd la el si vezi belea,uite si o poza cu el nu stiu cat de bine se vedeAttached Filessigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Frumos Nyt-ule, frumos ce ai facut! Sper sa vina vremea cand clubul galbejitelor se va apropia de asfalt.
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postsuper. si melodiile cum ti le arata? in lista? ca in winamp? foldere ceva?
adaug si un jpg cu statia si subwofer-ul meu balupunkt 400w care se aude bestial,o poate confirma MCD-ul din LCB
@alexpeed-mersi mersi,pai ce nu mai e mult si o apropii si eu de asfalt mai trebuie ceva lovele ca fara jante mai sucare nu mi-o pun mai aproape de terra ,as vrea sa vii so tu pe la vreun fulger ca sincer eu nu te cunosc sau te cunosc dar nu imi dau sseama momentan cine estiAttached FilesLast edited by AGENTUL NYT; 25 August 2009, 09:09.sigpic
Comment
-
Alexpeed e ala mic si subtirel, de-l zboara vintul printre noi...
Comment
-
E ala de respira greu)). Hai mai, beam cola langa tine, ala de nu mananca seminte, ma stii, hai ca masina macar tot o stii, ca mai era o galbena surata de-a ta Nyt-ule). Alt indiciu, un tip mai subtirel asa, cum spune Dani de "il zboara vantul" printre voi(am loganul stock cel mai usor din tot clubul cu tot cu sofer, teoretic ), si daca-ti spun ca am 15-16 ani m-ai crede din prima hahahaa ca si controlorii de autobuz cand eram la liceu), nu-mi dai mai mult. Scuzati de offtopic, mai devreme am intrat si eu in chestia numita acasa si ma mai animez si eu. Lasa Nyt-ule, si eu trag tare, vreau sa o imbunatatesc. Cred ca ajung la fulger abia sambata seara, nu v-am mai stresat/vazut de mult, nici la Poli nu pot veni. C'est la vie.... . Or sa vina zile mai bune, imi iubesc blonda, sper ca si tu pe a ta Nyt-ule.
Comment
-
Comment
-
off-topic-cel mai frumos concert la care am asistat dar care a avut o organizare de rahat,sunetul venea in rafale ,ecranele prea mici,a trebuit sa ma cert cu toata lumea care se cocota in copaci,pina la urma nu le-am mai zis nimic,pt ca si-au dat seama organizatorii ca nu se aude si vede ok pt cei care stateau mai in spate,in rest liniste si pace,in schimb madona super BABA,a facut si ceva playback,dar de nota 10+,si-ar fi meritat fiecare leut daca era sa cante pe stadionul nationalsigpic
Comment
Comment