B 74 NYT furia blonda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

merci pentru raspunsuri. ieftin cd playerul. poti sa vezi si un film ceva? ce rezolutie are display-ul? am incercat sa caut pe net sa nu te mai stresez pe tine, dar nu am gasit
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

marca e vaova,e made in germany,poti sa vezi orice fel de film pt ca e ca un minidvd,rezolutie nu stiu ce sa-ti spun ,doar ca are pal ntsc si inca 2,ecranul parca e de 3,5 sau 3,7 inch dar merge foarte bine si frunos pus 2 monitoare dvd la el si vezi belea,uite si o poza cu el nu stiu cat de bine se vede
      Attached Files
      sigpic
      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

super. si melodiile cum ti le arata? in lista? ca in winamp? foldere ceva?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Frumos Nyt-ule, frumos ce ai facut! Sper sa vina vremea cand clubul galbejitelor se va apropia de asfalt.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by Tudor View Post
            super. si melodiile cum ti le arata? in lista? ca in winamp? foldere ceva?
            promit sa fac o poza si sa pun cum se vede,dar ca explicatie e ceva in genul ca la dvd-ul din casa in stanga folderele si in dreapta melodiile respectivului folder,deschide orice in orice format,poate nu chiar toate dar eu ce mi-am facut sa auda urechea mea ce fina s-a vazut si auzit excelent
            adaug si un jpg cu statia si subwofer-ul meu balupunkt 400w care se aude bestial,o poate confirma MCD-ul din LCB
            @alexpeed-mersi mersi,pai ce nu mai e mult si o apropii si eu de asfalt mai trebuie ceva lovele ca fara jante mai sucare nu mi-o pun mai aproape de terra ,as vrea sa vii so tu pe la vreun fulger ca sincer eu nu te cunosc sau te cunosc dar nu imi dau sseama momentan cine esti
            Attached Files
            Last edited by AGENTUL NYT; 25 August 2009, 09:09.
            sigpic

Comment

alex speed e ala mic si a dracului )))))
              merci pentru raspunsuri, sefu'

Comment

cu placere "sef de trib mafiot"
                sigpic

Comment

Alexpeed e ala mic si subtirel, de-l zboara vintul printre noi...
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

nu imi dau seama cine e,dar daca vine la vreo fulgerata sa pui mina pe el si sa al aduci in fata mea sa fie judecat
                    sigpic

Comment

E ala de respira greu)). Hai mai, beam cola langa tine, ala de nu mananca seminte, ma stii, hai ca masina macar tot o stii, ca mai era o galbena surata de-a ta Nyt-ule). Alt indiciu, un tip mai subtirel asa, cum spune Dani de "il zboara vantul" printre voi(am loganul stock cel mai usor din tot clubul cu tot cu sofer, teoretic ), si daca-ti spun ca am 15-16 ani m-ai crede din prima hahahaa ca si controlorii de autobuz cand eram la liceu), nu-mi dai mai mult. Scuzati de offtopic, mai devreme am intrat si eu in chestia numita acasa si ma mai animez si eu. Lasa Nyt-ule, si eu trag tare, vreau sa o imbunatatesc. Cred ca ajung la fulger abia sambata seara, nu v-am mai stresat/vazut de mult, nici la Poli nu pot veni. C'est la vie.... . Or sa vina zile mai bune, imi iubesc blonda, sper ca si tu pe a ta Nyt-ule.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

NYT-ule o intrebare off topic.mergi la concertul Madonnei??
                        Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

Cica e delegat sa o apere pe cucoana de arcasi...
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

@dj_dragos-da din pacate,o sa fiu numa bun de dat tonfe la cat sunt de obosit,dar pt cei care merg acolo,sa fie civilizati ca nu pateste nimeni nimic,scz de off
                            sigpic

Comment

la fel si eu scuze de off.
                              Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

off-topic-cel mai frumos concert la care am asistat dar care a avut o organizare de rahat,sunetul venea in rafale ,ecranele prea mici,a trebuit sa ma cert cu toata lumea care se cocota in copaci,pina la urma nu le-am mai zis nimic,pt ca si-au dat seama organizatorii ca nu se aude si vede ok pt cei care stateau mai in spate,in rest liniste si pace,in schimb madona super BABA,a facut si ceva playback,dar de nota 10+,si-ar fi meritat fiecare leut daca era sa cante pe stadionul national
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google