@andrushk_mib - mersi mersi
B 74 NYT furia blonda
Collapse
X
-
Da da da da si da ..... Bravos domnule .... Esti trantit acum .
O alegere foarte buna cu arcurile (te plimasi sa-i vezi tinuta ?) si vad ca-i si "sade" foarte foarte bine. Felicitari.
Sdc: Daca te-ajuta cauta pe net racing nick (cred ca si el tot de-acolo le-a luat) si vezi un nr de contact.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
@spark88 - multumesc frumos
@sdc290605 - mersi mult,arcele le-am achizitinoat de la racing nick la pretul de 635 lei si un nr de tel.: - 021.252.33.68 / 0747.50.77.52 / 0747.50.77.53,program luni - vineri 10:00 - 19:00,sambata 10:00 - 14:00
@andrei_mircea - mersi,pai altfel cum,muncim de sasã ori,tot ce trebuie s-a faciut
@Loganu - e belea de jos,in special ca e blonda
@gmv97 - da da da
@florin_dnf & @stanlei_82 - mersi,de la racing nick...pret 635 lei
@B 64 MVP & @CataFOF & @laur200445 - multumesc frumos,pai pina cand cocotat
@Thejok3r - mersi tati,pai pina cand o viata amara si mers de vapor,trebuia nu?!
@Eu4yas - super bine merge masina si sta pe drum,in special pe curbe waw...acum am venit acasa si am intrat in curba de 90 grade cu 70 km/h,a scartaitara nitic,dar in rest super bine ,pai cu cele vechi la 50 km/h deja era prea mult
revenim cu noutati,ca deja e sanje deja virusul intrat
Last edited by AGENTUL NYT; 16 September 2009, 02:47.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Sanatate si spor la munca Nyt-ule. Abia astept sa o vad live, o blonda joasa, nici la intalniri nu prea am timp sa vin, alergatura multa ce sa-i faci. Bugetul se strange, iar taticu' "se convinge" (rima) greu de modificarile pe care le vreau... . Felicitari, este foarte frumoasa, joasa si cu jante, facem clubul blondelor, ne-ar trebui stickere, ceva gen "blond cars club")).
Comment
Comment