Originally posted by B 74 NYT
View Post
B 74 NYT furia blonda
Collapse
X
-
Ma bucur NYT-ule ca iti place si se ca vede bine.Display-ul nu avea cum sa nu fie bun deoarece si eu la randul meu l-am luat de la cineva de incredere [silviu_79] urma sa-l montez pe masina mea,dar din diverse motive am renuntat.Numai bine!
Comment
-
Asta cu cauciucurile , e nasol!
Asta se intampla daca sunt jantele mai late!
Dar, se poate rezolva!
Bafta!
Comment
-
referitor la anvelope,nu imi ating ci doar ca sunt crapate si coapte,lumea s-a suparat ca la schimbul de jante+anvelope,(anv. mele,cca 2000 km,ale lui peste 70.000 km)jantele mele fiind cica,ovale patrate si lovite,dar.....si cica ar costa indreptatul 340 lei si ar trebui sa dau eu aceasta diferenta,eu ce trebuie sa fac acum,ca m-a lasat un cauciuc(dreapta spate) si la vulcanizare meseriasul mi-a zis ca sunt toate copate si crapate(pozele vb)...am facut comanda,ca nu au asa ceva pe stoc si ma costa 1680 lei,eu cui cer diferenta asta?
fara sa ma supar am platit avansul(500 lei) si astept cauciucurile
postul 123 randul 2 poza 2 e anvelopa cu pricina si se vede cata crapatura are cauciucul pe de-a lungul profilului(al 3 lea zimt si continua si pe al 4 lea,de sus in jos),crapatura pe tot zimtul acele de la profil
acum intelege-ti care e treaba cu anvelopele?Last edited by AGENTUL NYT; 20 September 2009, 18:04.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Mai, ia terminati-va, s-a facut schimb pe schimb, cine cere diferenta acum nu e fair-play... Ati facut schimbul la o vulcanizare cunoscuta, amandoi ati fi putut depista eventualele defecte.
Nicule, anvelope gaseam la pret mai mic...
Comment
-
Originally posted by dsign View PostMai, ia terminati-va, s-a facut schimb pe schimb, cine cere diferenta acum nu e fair-play... Ati facut schimbul la o vulcanizare cunoscuta, amandoi ati fi putut depista eventualele defecte.
Nicule, anvelope gaseam la pret mai mic...sigpic
Comment
-
probleme cu anvelopele,vechi coapte si crapate
astazi spre stupoare mea cand sa plec la fulger,anvelopa fata dreapta lasata
@gmv - continental......ce am eu acum pe masina,dar noi,nu ma intreba detalii ca nu stau acum sa iau detalii si de pe anvelope
adaug si niste poze cu anvelopa lasata,deabia am ajuns la peco sa o umflu,si ce presiune avea in ea,nici macar 1 atm
si poze cu anvelopa umflata,sta altfel pe janta
azi cand ma voi trezi sper sa nu fie iar pe pana ca ma ia nerviisigpic
Comment
-
azi am mesteruit pe la masina
@tomu arestatu` - nu am tati nimic sunt pur si simplu coapte si crapate,am o boala,de ficare data cand plec ma uit la roti,pt ca unde am lucrat inainte aveam dusmani,cu toate ca nu derajam pe nimeni,in fiecare seara gaseam horsuruburi la rotile masinii mele,cat si la dubita pe care lucram,cretini
aseara,cu interfata am facut neste modificari si am sters erorile
schimbat ritm semnale,l-am pus mai lent
schimbat sonor semnale,mai tare putin
schimbat temporizare lampa lumina interiro,de la 30 minute din fabrica la 5 sau 10 minute
sters erorile,spre bucuria si mirarea mea dupa 3 ani si 8 luni am avut doar 3 erori,dintre care una era la airbag si era de asteptat pt ca eu l-am scos,deci au ramas 2,dar nu stiu la ce erau
am mai dorit sa fac cate ceva dar fiind in franceza, nu prea ne-am descurcat,trebuie sa trimitem pe unul dintre noi la scolarizare pt parlevu franse
azi mi-au sosit anvelopele,o sa pun poze cu ele,nu m-am dus sa le pun ca nu e tovarasul meu la munca ,e in concediu 5 zile sper ca pe sambata sa le pot punesigpic
Comment
-
plictiseala duce la tuning tiganit
aseara pe fondul plictiselii,mi-am pus pe grila fata ,sigla colantata cu negru,sigla de pe portbagaj am vopsit-o,a iesit cam tiganeala,dar pt moment asta e ;)
aaa si apropo am scos colantul cu inimoara "RO" si am pus alt colantLast edited by AGENTUL NYT; 23 September 2009, 15:56.sigpic
Comment
Comment