B 74 NYT furia blonda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by jelly View Post
    Salut! Poti da te rog ceva detalii despre garnitura neagra pusa la faruri, imi place cum arata
    pai in afara de faptul ca dau bine pe culorile deschise,nu stiu ce detalii vrei sa iti dau...ele normal ar fi fost sa opreasca mizeria sa intre intre tabla si far,dar nu stiu in ce masura ar face asta...daca doresti detalii despre montaj,pt cine se pricepe si are rabdarea necesara iti poate spune ca se monteaza foarte usor,adica dai bara jos care e prinsa in 4 torxuri sus de 30(parca),apoi desfaci cele 4 torxuri de 25 de pe laterale(2 stanga,2 dreata),apoi cele 2 suruburi cu hexagon de 10mm(1 stanga,1drepata),tot lateral,apoi sub bara mai ai 6 torxuri de 25(care vin pe coltul barii)plus 3 de 30(care sunt pe centru ca si cele de sus),pina aici ai demontat bara fata,apoi ai cate 3 suruburi pt fiecare far,le desfaci scoti farul afara,montezi garniturile,care daca sunt de origine vin la fix pe prinderi,daca sunt de cooperativa x,probabil ca o sa te cam chinuie,reiei tot demontatul in sens invers la montaj si asa te-ai facut cu garnituri la far,spor la treaba si daca mai ai ceva nelamuriri,PM sau aici
    iti atasez si 2 jpg-uri sa vezi diferenta
    Attached Files
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• se gasesc la reprezentanta?
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• La ce pret ?Daca ai spus reprezentanta dacia deja te gandesti la preturi astronomice.
        Last edited by amg; 2 July 2010, 09:14.
        Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• Cititi nene si voi ce scrie omul asta, le-a luat de la userul skandal cu 16 lei, asa greu e? Scrie mai sus.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Copile am spus reprezentanta sti ce-i aia.Hai fugi la joaca.
            Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• off : skandal numai are
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by amg View Post
                Copile am spus reprezentanta sti ce-i aia.Hai fugi la joaca.
                Atunci dute mosneagule in reprezentanta, sigur din banii de pensie o sa iti iei garniturile alea.

Instigi la flame-uri!

Comment

• @Dany_DNY - imi pare rau,incearca la un magazin unde au piese de origine
                  @alexpeed - nepoate,ai mincat condimentat?
                  @amg -1. organizatorul nostru de bucuresti @skandal a avut la vanzare cu 16 lei perechea si erau de origine,deci daca mergi la reprezentanta cred ca le gasesti cam la acelasi pret,poate +/- 2-3 leuti
                  -2.hai sa ne respectam intre noi si sa nu ne trimitem la joaca,sau sa luam din pensie cine stie ce,ce-ar fi ca eu care sunt cel mai hodorog dintre voi sa va fac cate un raport ca va intepati la mine pe my ride:
                  -a) amg-ule,copilul asta e mai pasionat ca noi 2 la un loc de masini,ce si-a facut el prin forte propii nu or sa faca altii nici ajutati de parinti
                  -b) nepoate,ai grija la felul cum te exprimi scris,ca poate nu toata lumea gusta aceasi ciorba si-si permite glumele noastre

Asa ca eu zic sa dati mina si sa fie fratie,ca TVA-ul s-a facut 24%,va stimez si respect pe toti,iar pt alte multe informatii va stau la dispozitie
                  Last edited by AGENTUL NYT; 2 July 2010, 16:17.
                  sigpic

Comment

• ceva noutati sau poze pe la masina?

Comment

• camera marsarier,carpeta,a 2-a lampa,urmeaza

astazi am montat camera pt marsarier,am facut ordine in portbagaj,se vede roata de rezerva dupa 4 ani si aproximativ 70 mii km,e nefolosita.poza cu carpeta de pe capota portbagaj,urma sa pun o a 2-a lampa in masina pt locurile spate dar m-a luat somnul si mi-a pierit cheful
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• bun buncum e camera?

Comment

• sincer nu stiu ca nu am apucat sa termin lucrarea,m-a luat oboseala,si lipsa de rabdare in a pune mufa la casetofon unde trebuie,deci ea functioneaza si se vede destul de bine,are infrared,asta iti pot spune ca i-am facut o proba la rece asa cu mate prin masina,pt astia ca mine cu ceafa lata e numa buna
                          sigpic

Comment

• Inveti sa parchezi unchiule)? Sa o privesti cu placere, ce frumoasa e rezerva aia, noua asa.

Comment

• bv ma nepoate ma stii pe mine ca pe ce pun mina stric,sa vezi motorul cum a iesit dupa ce i-am dat cu detartrant si apoi spalat...lesini nu alta
                              sigpic

Comment

• ia daici sa te oftic nitel asa
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google