Super masina si super ca are si volan de piele, abia astept sa imi vina si mie masina, vine pe 22, adica maine cand dau si bacul :-)) deci dau proba orala la romana si plec sa iau masina.
My New Logan 1.6 16v
Collapse
X
-
Originally posted by mumus View Posttoate ph2 -urile au displayul intors? sau numai alea de top ?Originally posted by fainis View PostFrumoasa dannyy .. sa-ti traiasca, si fara incidente
Mai multe poze te rugam, si cu interior - ul, anumite detalii etc.
Nu se vede foarte clar - ai si tu liniuta aia pe indicatorul de nivel benzina?
Comment
-
Da, e misto volanul, de masina nu mai zic, imi plac Loganurile Prestige, ori Ph1 ori Ph2 toate-s marfa. Tu ai volan de piele, eu nu, eu am reglaj lombar, tu nu. Ce cretini, bine ca se poate imbraca aftermarket volanul in piele. La mai multi km. si sa te abtii in prima mie de km. de forje ca ai timp apoi cand vrei si cat vrei!
edit: uite "volan de piele" care scria in dotarile Dacia pe versiunea Prestige, nici schimbatorul nu-mi sare bine in ochi in privinta pielii, am cumparat si eu unul pentru a mea dar nu l-am montat ca imi trebuie pielea din jurul schimbatorului mai noua.Attached FilesLast edited by aleXpeed; 22 June 2009, 22:59.
Comment
-
Imi plac foarte mult covorasele .
Ce model sunt si de unde.
Comment
-
@alexpeed: aceeasi problema o am si eu cu schimbatorul de viteze :P, iar despre reglajul lombar scria la dotarile standard ale prestige-ului dar ... m-am uitat acum pe site dacia si macar l-au scos de la dotari
@rad: se gasesc in targ la vitan ce model vrei tu ... original logan (dar e mai mult compatibil :P)
Comment
Comment