Salut!Sunt nou pe forum si vreau sa va arat si eu masina mea...Este un Laureate 1.5Dci.O am de aproape 2 ani si nu am avut probleme cu ea,sunt multumit.Astept critici,sugestii si intrebari daca aveti...
Sa ma laud si eu...
Collapse
X
-
0.K!hai sa fac o lista....jantele:11.700.000,alarma Maat cu pager+modul ridicare geamuri+deschidere portbagaj:10.000.000,mp3 sony+statie&subwoofer Macaudio:11.500.000,eleronul cu vopsit si montaj:4.200.000,GPS Myguide:13.500.000,faruri,stopuri:17.500.000,huse: 2 mil.,prelungirea bara spate:1.5mil.,cotiera originala Dacia:2.5 mil.,covorase cauciuc interior+tava potbagaj :1.5mil,senzori parcare:3 mil,paravanturi fata-spate:2mil(erau scumpe cand le-am luat eu... ).Cam asta ar fi..plus alte maruntisuri de care nu-mi mai aduc aminte!
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
Imi plac modificarile aduse masinii, dar in loc de prelungiri puteai sa schimbi tot spoilerul sau macar sa unesti prelungirile cu bara.
Comment
-
hehehe...nu...e o terasa foarte misto de fapt!promisesem niste poze...
Comment
-
Frumoasa masina.
Vii pe 1 Decembrie la BV?
Comment
-
Originally posted by gabboneVa multumesc...O sa incerc sa postez si niste poze de interior.Per total m-a dus cam 2500 de euro,octavian te intereseaza pretul la ceva anume?
mai poti sa bagi atuncitoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
Comment