chiar zici c e tanc acum...arata chiar tare cu culoarea asta
Loganul negru
Collapse
X
-
salut avionegru si bine ai venit pe forum.
adevarul e ca arata foarte bine cu aceasta culoare insa putini s-ar incumeta sa o vopseasca asa. am ramas impresionat de negru mat de pe vreamea filmului Robocop unde toate masinile de politie erau vopsite asa.
se vede imediat praful, chiar si o amprenta se vede si nu mai pun la socoteala ca un litru de vopsea te ajunge la 200 euro. iar vopsitorul trebuie sa fie foarte meserias, nu se accepta nici un fir de praf deoarece se vede imediat oriunde ar fi pe masina. foarte pretentioasa aceasta vopsea.
in concluzie: arata foarte bine dar e greu de intretinut si cam scump dupa parerea mea.
sa ai parte de aceasta culoare!Last edited by crististreulea; 29 October 2007, 21:57.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
Imi plac jantele si culoare masinii. Pe numerele distantate cat ai dat?
Comment
-
eeee cu numerele ar fi ceva...m-a ajutat un prieten cu o pila..jentile sunt KM de 15" cauciucuri marca MOCA ) glumeam, le-am primit cadou, sunt kleber sau ceva de genul nici nu stiu exact. in curand le pun pe alea de iarna care sunt michelin si rup norma
mi-a zis si la service: este CEA mai pretentioasa culoare, dar deh...ca proprietaru' ...iar paintjob-ul a iesit perfect pot sa spun...nu a curs nimic..este foarte bine lucrata, mi-au facut si oglinzile si manerele la usi si grila fata si sigla fata (asa le-am zis eu) si a ramas doar sigla spate ... si jentile sunt aceeasi culoare cu masina
Comment
-
idei : folie neagra pe toata masina,te descurci cu gaborii,jantele negre sunt ok,suspensie sport...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by avionulnegrunu pot sa dau detalii despre paint, luati ca atare ...cine stie poate tata e securist )iar gri comet ala e oribil, parerea mea
In rest, iti doresc de bine, si ai grija cu vopseaua asta de 200 euro kilu'
Comment
-
ms supercar, iar pt cristi...daca vrei iti dau pe pm daca se poate o poza cum aveam masina inainte sa ii schimb culoarea, sa vezi ca aveam folie 5% fata/spate dar mi-a luat talonul unuLast edited by crististreulea; 30 October 2007, 09:20.
Comment
-
Originally posted by avionulnegrula interior am huse negre pe scaune si urmeaza sa fac bordul
vreau si eu sa fac bordul alta culoare si am dat pm's la multi si nu mi-a raspuns nimeni
daca stie cineva pe cineva sa ma ajute sa fac si eu bordul alta culoare...helP!
iti recomand bordul pe bej sau o culoare deschisa. uite aici cum arata, masina e neagra si tot interiorul e bej.
daca vrei sa vezi toata istoria lui, uite aici.
ca sa il contrazic pe Maxx G Unit, pe negru mat nu sta deloc bine cromul! cromul luceste, vopseaua mata nu :d.
ca sa fie contrast, interiorul trebuie deschis la culoareLast edited by crististreulea; 30 October 2007, 09:21.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment