sincer nu imi place deloc culoarea asta ... putea sa fie o tenta mai inchisa ... din poza nu pare deloc negru mat ... mai degraba bate in gri decat negru ... si baieti mai era in bucuresti un logan negru foliat tot ...era un negru lucios ... aia masina de securisti :P
Loganul negru
Collapse
X
-
da n-am zis io ma ca am masina de securisti...cat despre nuanta eu mi-am ales-o in mod special asa...asa mi-a placut mieLast edited by crististreulea; 31 October 2007, 13:03.
Comment
-
vazut azi avionul negru pe viu... fooooooaaaaaarte tare, frate. La masina asta ar merge niste jante mari, pe 17" cel putin, cu buza cromata si interior in culoarea caroseriei... Jantele pe care le ai acuma nu-s de masina asta.
Vreau sa spun ca vopseaua e data excelent pe masina, fara scursuri, fara scame... Bravo, am ramas placut impresionat.
Comment
-
Bravo Domnule,esti un tip original !Nu sunt multe Loganuri de culoarea asta in tara,daca n-o fi chiar singurul.Mie imi place si ca sa fac si o gluma,masina asta merge sa spargi banci cu ea,trece politia pe langa tine daca e noapte...Urari numai de bine!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
dragi membri loganclub, daca mi se permite pun si eu un link...uitati-va sa vedeti masina facuta in photoshop cum merge pe strada
P.S. Thanks Eckss si Marius pt filmare, e un pic raw dar urmeaza si un montaj frumosLast edited by crististreulea; 4 November 2007, 13:16.
Comment
-
mai, masina e neagra, insa faptul ca vopseaua e mata, iti da impresia ca este gri...
E vopsita in culoarea asta in proportie de 95%, deci nu este doar la suprafata, s-au vopsit ramele de usi, capotele pe interior, etc.
M-am gindit, avionule, cu culoarea luminii de la bord... Eu, de obicei, asociez culoarea luminii de la bord cu culoarea masinii (e albastra, ii pul leduri albastre, e rosie ii pun rosu, etc). La tine ar merge bine de tot sa luminam bodul cu... negru?!
Comment
Comment