Loganul negru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sincer nu imi place deloc culoarea asta ... putea sa fie o tenta mai inchisa ... din poza nu pare deloc negru mat ... mai degraba bate in gri decat negru ... si baieti mai era in bucuresti un logan negru foliat tot ...era un negru lucios ... aia masina de securisti :P
    1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

da n-am zis io ma ca am masina de securisti...cat despre nuanta eu mi-am ales-o in mod special asa...asa mi-a placut mie
      Last edited by crististreulea; 31 October 2007, 13:03.

Comment

vazut azi avionul negru pe viu... fooooooaaaaaarte tare, frate. La masina asta ar merge niste jante mari, pe 17" cel putin, cu buza cromata si interior in culoarea caroseriei... Jantele pe care le ai acuma nu-s de masina asta.

Vreau sa spun ca vopseaua e data excelent pe masina, fara scursuri, fara scame... Bravo, am ramas placut impresionat.
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Comment

mi-e mi-ar fi placut negru lucios dar daca tie iti place asa.respect pt curajul de a o face mat.
            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

thanx .....

Comment

Bravo Domnule,esti un tip original !Nu sunt multe Loganuri de culoarea asta in tara,daca n-o fi chiar singurul.Mie imi place si ca sa fac si o gluma,masina asta merge sa spargi banci cu ea,trece politia pe langa tine daca e noapte...Urari numai de bine!
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

cred ca pot sa afirm ca e singurul 10x

Comment

dragi membri loganclub, daca mi se permite pun si eu un link...uitati-va sa vedeti masina facuta in photoshop cum merge pe strada

P.S. Thanks Eckss si Marius pt filmare, e un pic raw dar urmeaza si un montaj frumos
                    Last edited by crististreulea; 4 November 2007, 13:16.

Comment

@avionulnegru e remapat(chiptuning) motorul sau ai toti CP aia stock de fabrica?

Comment

Felicitari pentru masina e draguta ....despre culoare eu as fi preferat-o mai inchisa.........in rest numai bine si fara sa amesteci culorile)) accidente:P
                        sigpic
                        astra h 1,7 cdTI

Comment

la capitolul motor e stock

Comment

si nu ai de gand sa mai castigi 20CP,ca numai la dci se poate scoate 20CP doar din soft(remapare),te costa 250 euro la TCM Turbo sau la OBD,Dimsport.

Comment

mai, masina e neagra, insa faptul ca vopseaua e mata, iti da impresia ca este gri...

E vopsita in culoarea asta in proportie de 95%, deci nu este doar la suprafata, s-au vopsit ramele de usi, capotele pe interior, etc.

M-am gindit, avionule, cu culoarea luminii de la bord... Eu, de obicei, asociez culoarea luminii de la bord cu culoarea masinii (e albastra, ii pul leduri albastre, e rosie ii pun rosu, etc). La tine ar merge bine de tot sa luminam bodul cu... negru?!

_
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Felicitari pentru curajul de a vopsi masina in aceasta culoare. Mi-a trecut si mie prin cap si daca aveam cu 30 de ani mai putin poate chiar o faceam.
                                Cu timpul insa te vei lamuri ca pe sosea este mai sanatos sa fii vazut si nu nevazut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google