Loganul negru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dsign
    M-am gindit, avionule, cu culoarea luminii de la bord... Eu, de obicei, asociez culoarea luminii de la bord cu culoarea masinii (e albastra, ii pul leduri albastre, e rosie ii pun rosu, etc). La tine ar merge bine de tot sa luminam bodul cu... negru?!

sau cu led-uri albe

Comment

culorile cele mai nasoale pe sosea sunt griul...si toate nuantele derivate,negru este mai putin periculos decat griul ...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Masina arata super bine si in realitate! Felicitari!
        numar secundele

Comment

mersi mersi iar chip tuning nu fac la motor, long story short nu vreau sa omor motorul pt 20 cp in plus, prefer sa am consumu 5.2 in oras ca pe acolo ma plimb cel mai mult

Comment

Originally posted by avionulnegru
            iar gri comet ala e oribil, parerea mea
            iar parerea mea este ca daca aveai putina imaginatie nu vopseai o masina intr-o singura culoare
            Dacia Logan ABS+, 1.6MPI

Comment

ti-am vazut masina pe site-ul celor de la topgear la sectiunea tuning
              ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

hahahaha super tare am aparut si pe topgear eram la un curs atunci...si gasisem un loc bun de parcare pe caderea bastiliei

Comment

Originally posted by avionulnegru
                  mersi mersi iar chip tuning nu fac la motor, long story short nu vreau sa omor motorul pt 20 cp in plus, prefer sa am consumu 5.2 in oras ca pe acolo ma plimb cel mai mult
                  nu creste consumul . eu am chip tuning si tocmai am facut din nou consumul, nu s-a schimbat deloc. inainte/dupa tot 6% in regim oras, condus moderat si tras de masina in intersectii sau daca e nevoie.
                  diferenta de consum o face mintea ta, descoperind acea putere in plus e cam greu sa te controlezi cind e vorba de acceleratie.
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

dap in capul tau e consumul), m-am certat ca un prieten pe treaba asta 6 h pe mess . ma dispera ca nu isi pune chip ca cica ar sa ii consume cat un hummer, era nebun
                    Last edited by crististreulea; 9 November 2007, 13:29.
                    sigpic
                    astra h 1,7 cdTI

Comment

imi place loganul negru, frumoasa masina s-o conduci sanatos, dar mai trebuie un tuning
                      Last edited by crististreulea; 9 November 2007, 13:31.
                      sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

foarte tare culoarea neagra..... ....nu o mai fac albastra dupa terminarea garantiei....neagra taticu arata bestial.....
                        JUST ME.....30-rdd......

Comment

in curand imi vin si mie stopuri si faruri din alea negre...ma omoara asteptarea..

Comment

De curiozitate,cat te-a costat vopsirea de la A la Z?
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                              culorile cele mai nasoale pe sosea sunt griul...si toate nuantele derivate,negru este mai putin periculos decat griul ...
                              De unde ai scos-o pe-asta?

Comment

de curiozitate va spun cui vine pe 1 dec. la brasov va pregatesc vreo 2-3 surprize nu spun mai multe

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google