Originally posted by dsign
Loganul negru
Collapse
X
-
culorile cele mai nasoale pe sosea sunt griul...si toate nuantele derivate,negru este mai putin periculos decat griul ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by avionulnegrumersi mersi iar chip tuning nu fac la motor, long story short nu vreau sa omor motorul pt 20 cp in plus, prefer sa am consumu 5.2 in oras ca pe acolo ma plimb cel mai mult
diferenta de consum o face mintea ta, descoperind acea putere in plus e cam greu sa te controlezi cind e vorba de acceleratie.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
dap in capul tau e consumul), m-am certat ca un prieten pe treaba asta 6 h pe mess . ma dispera ca nu isi pune chip ca cica ar sa ii consume cat un hummer, era nebunLast edited by crististreulea; 9 November 2007, 13:29.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
imi place loganul negru, frumoasa masina s-o conduci sanatos, dar mai trebuie un tuningLast edited by crististreulea; 9 November 2007, 13:31.sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo
Comment
Comment