Loganul negru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parasolarul era deja pe parbriz eu nu i-am facut nimic, iar sincer daca ala e negru eu sunt popa
    Nuca de prestige se pune in service, orice mester de acolo ii dai o bere si te rezolva ;)

Comment

@online24hh tu ai cumva niste leduri la farurile alea?Ca se vad niste puncte acolo unde ar trebuie sa vina pleoapa.

Comment

Originally posted by avionulnegru View Post
        Leduri by dsign, schimbator de prestige (ms adytt!!!!), si anvelope noi de vara GOODYEAR BF something
        de ce nu tiai facut si acele rosii?

Comment

Pentru ca am vrut tot bordul o singura nuanta.

Comment

Bulina care o ai la mijlocul parprizului e pusa la vrajeala,sau chiar faci parte din asociatie?
            Am si eu una la fel de la fostul proprietar, bun prieten (o tin lipita pe carnetul de garantie).

Comment

Pai....tu ce crezi? Uite-te si la numere si o sa-ti dai singur seama ;)

Comment

Avionule !!!! E bestiala masina un mic sfat de la un umil care isi incanta privirea cu acest Stealth ,punei stopuri fumurii,angels-uri pe negru si vopseste semnalizariile laterale Woooooowwwwwwwwwwwwwwwww
                Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Frumoasa culoare si admir curajul p care l-ai avut, sa cumperi o masina noua si sa te apuci sa o demontezi pt pregatirea de ,,matuire" bafta si sa ai grija de masina sa fie mereu curata.
                  am si io o intrebare cat te-a costat nuca schimbatorului de Prestige si daca ai schimbat si camasa care imbraca schimbatorul sau o aveai? io am daia cu capsa si nu prea da frumos si vroiam sa stiu daca gasesc sa schimb si camasa. Ms
                  Last edited by 66CYP; 29 March 2008, 00:03.
                  Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

• Da domnule,frumos, si cu multe imbunatatiri, sa il stapanesti sanatos
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• O sa mai pun poze, mi-am pus si stopuri fumurii acum, pe nuca de prestige am dat 60 ron dar mai multe detalii cere-le la service ca ei mi-au montat-o chiar nu ma pricep. PS: si la mine e din aia cu capsa.

Comment

• Fara

Originally posted by avionulnegru View Post
                        O sa mai pun poze, mi-am pus si stopuri fumurii acum, pe nuca de prestige am dat 60 ron dar mai multe detalii cere-le la service ca ei mi-au montat-o chiar nu ma pricep. PS: si la mine e din aia cu capsa.
                        UITE CA SUNT SI ALTII CARE VOR INTRADEVAR SA AIVA MASINA NEAGRA SI MATUITA , AVIZ AMATORILOR ,CUMPARATI VOPSEA NEGRU ,, ECOPLAST ,, BAGATI MAI PUTIN DILUANT ,FOLOSITI O DIUZA DE 1,5 SI IESE EXACT CULOAREA DE PE AVIONUL ASTA NEGRU , SAMBATA MI-AM VOPSIT A DOUA MASINA SI A AVUT EXACT NUANTA ASTA , ZICI CA AM DAT-O CU TEROSON ,DIN FERICIRE I-AM DAT SI UN LAC SI ARATA BINE..........
                        Attached Files
                        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• OK dar faza e ca vopseaua mea e special facuta mat, adica nu e nevoie s-o dai si cu lac, e vopsea de VW, nu ecoplast....acum...ce sa zic...marfa si masinuta ta....

Comment

• sa ne mearga noua masinutele ,astai chestia,in rest toate cele bune, fara incidente rutiere , apropo mi-a trecut prin cap sa no mai dau cu lac dar nici nu puteam sa o sterg ,ramaneau microfibrele lipite de vopsea, si oricum de o saptamana are alt propietar ,1MAI fericit ,bafta........
                            Last edited by crististreulea; 1 May 2008, 22:11.
                            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Ce bine i-ar fi stat Daciei 1320 vopsita cu negru mat... Coborita mult si cu jante pe 15" ar fi atras o multime de priviri. Pacat ca sunt rare iar alea care sunt au multa rugina, ca as fi avut ceva idei cu una de-asta sau cu o Liberta 1325
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google