If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am vazut masina de curand si arata bine , dar am vazut-o cu niste jenti care(e de bine )...il las pe proprietar sa zica si poate niste poze ca arata bine.
Bafta.
Ca bine zici MVP-ule.....WLW-uleeeeeee baga si tu niste poze la colegii tai coforumisti....ca deh, umbla vorba prin targ ca ai fi facut ceva modificari la masinuta, si vrem si noi sa le vedem!!
Te`am vazut zilele trecute pe Vacaresti.. Am stat in spatele tau aproape tot Vacaresti`u si ti`am admirat masina. Pe urma m`am dat in pararel cu tine sa`ti vad jantele. Arata extraordinar masina.
sincer arata bine masina dar am si eu o intrebare...
eu am un 1.5 dci resoftat de la 85 la 105 si i-am schimbat evacuarea toata si nu i-am pus nici o toba decat un tips........daca ii pun toba cum ai pus tu suna mai tare?? sau nu??
pun si doua link-uri sa vezi cum suna asa fara toba
un sfat era sa nu schimbi evacuarea cu una mai mare pt ca nu obtii nimic, cu toba mea spre ex. obtii doar un pic de sunet mai rotund
risti sa-ti vibreze teava daca e de diametru mai mare, asa m-a sfatuit pe mine nenea care mi-a montat toba mie.
repet, nu castigi absolut nimic...cu teava mai mare
Domnule ZIA, iar vorbim fara sa ne documentam? Alea nu sunt KM-uri si nici albe nu sunt. E nevoie de ochelari? Avem un coleg pe forum care te poate ajuta
Mersi..but not thanks! pardon ia vezi madam dsign...daca erai atent si urmareai ..ti-ai fi dat seama ca de curand sau mai demult a vopsit jantele KM...din gri cum erau ele in ALB. ...nu faceam referire la cele pe 17".
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment