Loganul negru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare

Am vazut masina de curand si arata bine , dar am vazut-o cu niste jenti care(e de bine )...il las pe proprietar sa zica si poate niste poze ca arata bine.
    Bafta.

Comment

• dap mister ia pune pozele cu jantele alea in 5 spite pe 17' !!!!!
      sigpic
      The MVP

Comment

• Ca bine zici MVP-ule.....WLW-uleeeeeee baga si tu niste poze la colegii tai coforumisti....ca deh, umbla vorba prin targ ca ai fi facut ceva modificari la masinuta, si vrem si noi sa le vedem!!

sigpic

Comment

• Nu mai e de interes My ride, pt dom` propietar

Comment

• am apucat si eu sa vad wlw-u...daca alea erau jentile cu care a venit la inatlnire sunt chiar frumoase
            low....&.....slow

Comment

• Te`am vazut zilele trecute pe Vacaresti.. Am stat in spatele tau aproape tot Vacaresti`u si ti`am admirat masina. Pe urma m`am dat in pararel cu tine sa`ti vad jantele. Arata extraordinar masina.

Succes in continuare!

Comment

• Originally posted by alexutzu View Post
                am apucat si eu sa vad wlw-u...daca alea erau jentile cu care a venit la inatlnire sunt chiar frumoase
                Da Alexutzu , acelea sunt jantele

Comment

• inca n-am facut niste poze calumea...o sa pun cand o sa am
                  merci pt aprecieri

Comment

• Bine ai revenit printre noi
                    iti duce lumea doru`

Comment

• sincer arata bine masina dar am si eu o intrebare...
                      eu am un 1.5 dci resoftat de la 85 la 105 si i-am schimbat evacuarea toata si nu i-am pus nici o toba decat un tips........daca ii pun toba cum ai pus tu suna mai tare?? sau nu??

pun si doua link-uri sa vezi cum suna asa fara toba

Comment

• un sfat era sa nu schimbi evacuarea cu una mai mare pt ca nu obtii nimic, cu toba mea spre ex. obtii doar un pic de sunet mai rotund
                        risti sa-ti vibreze teava daca e de diametru mai mare, asa m-a sfatuit pe mine nenea care mi-a montat toba mie.
                        repet, nu castigi absolut nimic...cu teava mai mare

Comment

• Marfa culoarea avionnegru.....dau bine km-urile vopsite albe...ar fi in contrast. ceao

Comment

• Frumos domnu, imi place masina ta

Comment

• Domnule ZIA, iar vorbim fara sa ne documentam? Alea nu sunt KM-uri si nici albe nu sunt. E nevoie de ochelari? Avem un coleg pe forum care te poate ajuta
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Mersi..but not thanks! pardon ia vezi madam dsign...daca erai atent si urmareai ..ti-ai fi dat seama ca de curand sau mai demult a vopsit jantele KM...din gri cum erau ele in ALB. ...nu faceam referire la cele pe 17".

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google