avionule toti te asteptam ....si nu cred ca are cineva ceva cu tine..sau te-ar exclude din grup asa ca ...
Loganul negru
Collapse
X
-
ba dud(a), hai pe la intalniri odata...ce excludere ce etc...
luna trecuta am fost vineri seara in fiecare saptamana la bucale, mai ti minte cum inghetam in masini asta iarna la CET, ne jucam cu mustangu meu teleghidat, ambele adica ....hai ca as mai vrea sa ne intalnim pe langa masini...ne e dor de tine...Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
o intrebare am si eu ....
ce spuneti de un negru metalizat
ar sta bine ....credeti ca o sa regret pt ea .....
m-am gandit sa-mi cumpar un logan negru metalizat,geamuri fumurii pe el .....
ce spune-ti ????
spuneti-mi avantaje si dezavantaje
rsp urgent .....sunt in curs de a o cumpara
respekt
Comment
-
A fost odata ca niciodata un WLW..... acum e SSS.
Comment
-
acum, avand si diesel, cand trece pe langa lume vrea sa faca ssssssssss..... B 555 SSS
sa treaca asa ca o umbra a noptii ( negru mat ) si silentiosLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
aparatori de noroi, colantat stopuri... Ba baieti, dar voi aveti impresia ca orice masina cu motor diesel este tractor?
Colegul nostru nu va avea niciodata asa ceva... Domnu' SSSSSSSSSSSSSSarpe, va asteptam domne...
Comment
-
Originally posted by 555SSS View Posteeee cu numerele ar fi ceva...m-a ajutat un prieten cu o pila..jentile sunt KM de 15" cauciucuri marca MOCA ) glumeam, le-am primit cadou, sunt kleber sau ceva de genul nici nu stiu exact. in curand le pun pe alea de iarna care sunt michelin si rup norma
mi-a zis si la service: este CEA mai pretentioasa culoare, dar deh...ca proprietaru' ...iar paintjob-ul a iesit perfect pot sa spun...nu a curs nimic..este foarte bine lucrata, mi-au facut si oglinzile si manerele la usi si grila fata si sigla fata (asa le-am zis eu) si a ramas doar sigla spate ... si jentile sunt aceeasi culoare cu masinaMILitianu
Comment
Comment