Loganul negru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul negru

Este 1.5 dci, din decembrie 2005..vreau sa-i mai pun o evacuare ceva...niste jenti mai mari (poate) si s-o cobor lejer Cine mai are culoarea asta hai sus hai sus hai sus...

inca niste poze >> in curand si filmuletz...pe un alt forum sa nu zic care m-au acuzat ca l-am facut Vt sa elimin orice dubiu
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 29 October 2007, 21:54.

pai normal ca nu mai are nimeni culoarea ta ca banuiesc ca e vopsit... desi pare o culoare cunoscuta dar calitatea pozelor lasa de dorit si nu-mi pot da seama... oricum arata foarte bine... mi-se pare sau vopseaua e mata?

sigpic

Comment

negru mat

Comment

Pai eu nu stiu zau daca e vopsea sau a avut-o la o firma de colantari...

de fapt e intrebare? ???

Comment

E negru mat. Cred ca e un fel de culoare stealth . Partea proasta la culoarea asta e ca se camufleaza masina pe culoarea asfaltului si devine cam greu de observat. Daca nu ai farurile aprinse la drum lung esti un adevarat kamikaze
          Last edited by gxg; 29 October 2007, 20:55.
          MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

firma de colantari ahhahahahah ce tare )
            si da, este culoare stealth, asa nu ma prinde radaru ( de pe portavion)
            WTF come on...
            Last edited by crististreulea; 29 October 2007, 21:43.

Comment

da nu-l ia radaru
              eu nu as avea curaj sa umblu noaptea cu asa ceva... e invizibila

oricum chiar imi place dar e pretentioasa rau culoarea

sigpic

Comment

hai gata cu caterinca, asa am vrut eu sa o fac punct ! NU e colant sub nici o forma, e vopsea ( de vw chiar)
                Last edited by crististreulea; 29 October 2007, 21:43.

Comment

arata misto
                  o capota peste faruri bad boy look si xzibit ar muri de invidie
                  acum lasand gluma laoparte chiar arata bine negru dar cred ca ar da si mai bine cu niste jante cu cercul nichelat
                  Captain of the black pearl

Comment

Saptamana trecuta am vazut si eu un golanel negru prin C-ta , si cand l-am intrebat pe sofer ce culoare este trecuta in talon , a zis : gri comete. Va dati seama? Credeti?
                    Si oricum culoarea este extrem de pretentioasa. Iar noaptea ... e masina de securist, (no ofence)
                    Cu stima , FLO .
                    , sunt cu ochii pe voi !
                    :thumbsup:

Comment

da credem am vazut gri comet live si cam asa e doar ca e lucioasa...
                      cat tea costat vopsirea avionulenegru???

sigpic

Comment

nu pot sa dau detalii despre paint, luati ca atare ...cine stie poate tata e securist )iar gri comet ala e oribil, parerea mea
                        Last edited by crististreulea; 29 October 2007, 21:36.

Comment

Ce era asa de ras cu firma de colantari? Nu ai mai vazut astfel de masini?
                          Last edited by crististreulea; 29 October 2007, 21:46.

Comment

e sa simtit oarecum jignit ptr ca omu a dat bani seriosi pe vopsire si vopseaua vw si tul iei cu autocolante...
                            gata hai nu va certati

sigpic

Comment

Daca s-a simtit jignit asta e dar atitudinea lui nu mi-a placut de la primul post. Dar... cine sunt eu sa-l judec. Am vazut masini cu parti ale caroseriei de genul asta si erau bucati de autocolant. Altfel nu ziceam nimic.

Masina e frumoasa, mie imi place. Sa ai noroc de ea!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google