If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Este 1.5 dci, din decembrie 2005..vreau sa-i mai pun o evacuare ceva...niste jenti mai mari (poate) si s-o cobor lejer Cine mai are culoarea asta hai sus hai sus hai sus...
inca niste poze >> in curand si filmuletz...pe un alt forum sa nu zic care m-au acuzat ca l-am facut Vt sa elimin orice dubiu
pai normal ca nu mai are nimeni culoarea ta ca banuiesc ca e vopsit... desi pare o culoare cunoscuta dar calitatea pozelor lasa de dorit si nu-mi pot da seama... oricum arata foarte bine... mi-se pare sau vopseaua e mata?
E negru mat. Cred ca e un fel de culoare stealth . Partea proasta la culoarea asta e ca se camufleaza masina pe culoarea asfaltului si devine cam greu de observat. Daca nu ai farurile aprinse la drum lung esti un adevarat kamikaze
arata misto
o capota peste faruri bad boy look si xzibit ar muri de invidie
acum lasand gluma laoparte chiar arata bine negru dar cred ca ar da si mai bine cu niste jante cu cercul nichelat
Saptamana trecuta am vazut si eu un golanel negru prin C-ta , si cand l-am intrebat pe sofer ce culoare este trecuta in talon , a zis : gri comete. Va dati seama? Credeti?
Si oricum culoarea este extrem de pretentioasa. Iar noaptea ... e masina de securist, (no ofence)
Cu stima , FLO .
Daca s-a simtit jignit asta e dar atitudinea lui nu mi-a placut de la primul post. Dar... cine sunt eu sa-l judec. Am vazut masini cu parti ale caroseriei de genul asta si erau bucati de autocolant. Altfel nu ziceam nimic.
Masina e frumoasa, mie imi place. Sa ai noroc de ea!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment