B - 82 - Fas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

D-FENS ...sincer sa fiu husele sunt tocmai invers...vara se incalzesc de mori...iar iarna sunt reci...sunt ok ca aspect si ca ingrijire... sper poate sa reusesc cu "problema" aerului conditionat dar sa vedem buget-ul...asta oricum la primavara cel devreme...

Comment

cu ce fel de autocolant ti-ai facut stalpii??? e din ala cum au masinile din fabrica mai gros si un pic in relief sau e simplu???
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

autocolantul este negru mat, simplu, nu este ca cel de pe prestige, masina o am de 2 ani de zile, multe dintre "modificari" sunt facute de ceva vreme buna ;)

Comment

Bine ai venit!

Vreau xenoane!

Arata bine masina. Bravo!
          http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Frumoasa masinuta...vreau sa vad cum se aude un "Yed" ce zici ? duminica la parcul Carol la farfurie la ora 10 ?
            Last edited by crististreulea; 31 October 2007, 22:02.
            sigpic

Comment

Foarte frumoasa culoarea,e o nuanta mai noua sau in poza arata altfel decat in realitate?
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

ms, culoarea este cea din fabrica, si este aceeasi cu realitatea...

Comment

Adi!, Te-am vazut astazi la Leu! Imi place cum canta golanasul tau!

Comment

da, am fost pe la faculta o tura...mereu am fost curios cum se aude de afara inca nu am reusit...

Comment

frumos.xenon la cat te-a ajuns?
                      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

si ce model de bixexon ti-ai pus,ce marca e si de unde l-ai cumparat?

Comment

xenon-ul pt proiectoare il am de vreun an de zile, m-a dus la vremea respectiva undeva la 560 RON, (gt hid), l-am luat de pe net de la un baiat Ciprian (0724811889), il recomand cu incredere; bixenon-ul, m-a dus undeva la 400 RON, cumparat de la un prieten ;), acum app 2 luni, (vertex), ambele instalatii avand temp. de 6000 K. In rest...ce sa zic, functioneaza si se vad perfect...doar afara ce mai merg atat cu proiectoarele cat si cu faza scurta, cat de lunga....flash-uri si atat.

Comment

cu gust masina foarte frumoasa
                            sigpic
                            astra h 1,7 cdTI

Comment

Originally posted by fascu_ady
                              xenon-ul pt proiectoare il am de vreun an de zile, m-a dus la vremea respectiva undeva la 560 RON, (gt hid), l-am luat de pe net de la un baiat Ciprian (0724811889), il recomand cu incredere; bixenon-ul, m-a dus undeva la 400 RON, cumparat de la un prieten ;), acum app 2 luni, (vertex), ambele instalatii avand temp. de 6000 K. In rest...ce sa zic, functioneaza si se vad perfect...doar afara ce mai merg atat cu proiectoarele cat si cu faza scurta, cat de lunga....flash-uri si atat.
                              sper sa iti vad si eu masinuta la una din intalniri ca e misto

Comment

sincer si eu mi-as dori sa ajung, problema la mine este job-ul, in week-end ...destul de aglomerat ca sa zic asa..dar sa vedem, sper totusi sa am ceva timp liber...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google