D-FENS ...sincer sa fiu husele sunt tocmai invers...vara se incalzesc de mori...iar iarna sunt reci...sunt ok ca aspect si ca ingrijire... sper poate sa reusesc cu "problema" aerului conditionat dar sa vedem buget-ul...asta oricum la primavara cel devreme...
B - 82 - Fas
Collapse
X
-
Bine ai venit!
Vreau xenoane!
Arata bine masina. Bravo!
Comment
-
Frumoasa masinuta...vreau sa vad cum se aude un "Yed" ce zici ? duminica la parcul Carol la farfurie la ora 10 ?Last edited by crististreulea; 31 October 2007, 22:02.sigpic
Comment
-
xenon-ul pt proiectoare il am de vreun an de zile, m-a dus la vremea respectiva undeva la 560 RON, (gt hid), l-am luat de pe net de la un baiat Ciprian (0724811889), il recomand cu incredere; bixenon-ul, m-a dus undeva la 400 RON, cumparat de la un prieten ;), acum app 2 luni, (vertex), ambele instalatii avand temp. de 6000 K. In rest...ce sa zic, functioneaza si se vad perfect...doar afara ce mai merg atat cu proiectoarele cat si cu faza scurta, cat de lunga....flash-uri si atat.
Comment
-
Originally posted by fascu_adyxenon-ul pt proiectoare il am de vreun an de zile, m-a dus la vremea respectiva undeva la 560 RON, (gt hid), l-am luat de pe net de la un baiat Ciprian (0724811889), il recomand cu incredere; bixenon-ul, m-a dus undeva la 400 RON, cumparat de la un prieten ;), acum app 2 luni, (vertex), ambele instalatii avand temp. de 6000 K. In rest...ce sa zic, functioneaza si se vad perfect...doar afara ce mai merg atat cu proiectoarele cat si cu faza scurta, cat de lunga....flash-uri si atat.
Comment
Comment