B - 82 - Fas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

azi am facut rost si de stickere, multumesc inca o data lui golan91 pt ele, in curand o sa apara si ceva poze cu ele...

Comment

mijto masinutza,facuta cu gust!;)

Comment

Misto masinuta , misto tablou de bord...si lasa naibi barile si iati o suspensie....
        Vrem poze cu stikerele....
        sigpic

Comment

suspensie...dap, buna idee....iar stickere...maine sper sa fie pe masina si o sa apara si pozele...

Comment

Nice car!!!!
            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

poze cu stickere...
              Attached Files

Comment

fascu_ady sa o stapanesti. Mie imi place culoarea masinii si strippingul.
                Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

arata foarte bine masinuta ta
                  ...sa o tii bine
                  0.9 tce SL plus

Comment

f frumoasa imi place si culoarea dar e ceva kre ma zgarie (chestiile de pe stergatoare) incearca unele de generatie mai noua k sa zic asa in rest e beton si am si o intrebare cum ai reusit sa vopsesti tot maneru de la usa (de pe interior) se demonteaza greu?
                    Don't ride faster than your Angel can fly!

Comment

@PBogdan: "chestiile" de pe stergatoare au zburat odata cu zapada asta, cu gheata, referitor la manere, se dau foarte usor jos, ideea ca pana sunt gata ( eu le-am dus la vopsitorie, la cuptor ), nu mai ai manere si o sa tragi de sarmele acelea ca sa deschizi usile, in rest totul simplu...numai bine

Comment

frumos golan, chiar ii place place ochiului.....se vede ca ai gusturi bune...sa-l stapanesti sanatos....
                        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Sa stapanesti masina si sa te plimbi cat mai mult cu ea fara incidente, sa o aranjezi in continuare ca ai inceput bine. Succes pe viitor si bani de tuning

Comment

mersi mult baieti, bani de tuning...sa vedem ca tocmai m-am bagat la un credit pentru casa asa k...dar vad eu...numai bine

Comment

au aparut si suportii...
                              Attached Files

Comment

Ce frumos arata....Cine i-a facut?
                                In tara momentan.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google