If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
D-FENS ...sincer sa fiu husele sunt tocmai invers...vara se incalzesc de mori...iar iarna sunt reci...sunt ok ca aspect si ca ingrijire... sper poate sa reusesc cu "problema" aerului conditionat dar sa vedem buget-ul...asta oricum la primavara cel devreme...
autocolantul este negru mat, simplu, nu este ca cel de pe prestige, masina o am de 2 ani de zile, multe dintre "modificari" sunt facute de ceva vreme buna ;)
xenon-ul pt proiectoare il am de vreun an de zile, m-a dus la vremea respectiva undeva la 560 RON, (gt hid), l-am luat de pe net de la un baiat Ciprian (0724811889), il recomand cu incredere; bixenon-ul, m-a dus undeva la 400 RON, cumparat de la un prieten ;), acum app 2 luni, (vertex), ambele instalatii avand temp. de 6000 K. In rest...ce sa zic, functioneaza si se vad perfect...doar afara ce mai merg atat cu proiectoarele cat si cu faza scurta, cat de lunga....flash-uri si atat.
xenon-ul pt proiectoare il am de vreun an de zile, m-a dus la vremea respectiva undeva la 560 RON, (gt hid), l-am luat de pe net de la un baiat Ciprian (0724811889), il recomand cu incredere; bixenon-ul, m-a dus undeva la 400 RON, cumparat de la un prieten ;), acum app 2 luni, (vertex), ambele instalatii avand temp. de 6000 K. In rest...ce sa zic, functioneaza si se vad perfect...doar afara ce mai merg atat cu proiectoarele cat si cu faza scurta, cat de lunga....flash-uri si atat.
sper sa iti vad si eu masinuta la una din intalniri ca e misto
sincer si eu mi-as dori sa ajung, problema la mine este job-ul, in week-end ...destul de aglomerat ca sa zic asa..dar sa vedem, sper totusi sa am ceva timp liber...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment