B - 82 - Fas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumoasa masina...
    parca am oftic ca nu mi-am luat si eu culoarea asta

sigpic

Comment

Frumoasa,sa o stapanesti sanatos si fara evenimente! Bine ai venit in familie!
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

ai facuto misto,bravo
        sa o stapanesti sanatos si sa ne zici daca ai de gand sa ii pui suspensia sport?

Comment

ms, in viitorul apropiat sper sa urmeze suspensia sport, anvelopele, mai mult ca sigur toyo 205/55/15 si un kit...restul mai vedem cu timpul.

Comment

Bun venit pe forum si sa-ti stapanesti sanatos Prefernce-ul!
            Imi place culoare si strippingul, pe faruri ai xenon?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ms mult, da, am xenon pe proiectoare si bixenon pe faruri, toate 6000 K

Comment

Felicitari...Frumoasa masina ta...Cat ai dat pe jante ca si au am lafel :d

Comment

frumos...f frumos......culoarea ma omorat cel mai tare....uite mai facut sa imi para un pic rau ca l-am luat albastru..... bv ce pot sa zic...
                  Last edited by crististreulea; 31 October 2007, 22:01.
                  sigpic

Comment

jantele m-au costat 8 mil / 4buc., destul de ieftin ca sa zic asa

Comment

zooper golanu ;) sa-l stapanesti sanatos si sa ai grija de el ;)
                      sigpic

Comment

frumusel-frumusel
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

parere personala: ar da mai bine cu butucii(sau saboti cum le zice) negri sa nu iasa asa in evidenta
                          niste jante asemenatoare as lua si eu, insa le-as vopsi fumuriu/gri/negru, bine pe mine ma ajuta si culoarea(albastru mineral) dar la tine dau bine asa argintii

Comment

Masina arata foarta bine,dar cu husele de pe scaune cum te descurci vara?Sunt imitatie de piele sau chiar piele?
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

ms pt aprecieri, sa spun si cate ceva despre masina, in mare: preferance 1.4

-mp3 + 4 boxe (alpine), leduri bord + consola (zexstar), cotiera originala logan, proiectoare ceata, instalatie xenon H11 proiectoare, instalatie bixenon H4 faruri, jante 15' (KM), stopuri clare, geamuri fumurii laterale spate + luneta (llumar, omologate), toba finala (YED), alarma + module ridicare geamuri electrice, eleron si restul...huse, ornamente vopsite in culoarea masinii, pleoape, presuri roti, autocolant stalpi...
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google