Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• +1 Like !

stii ca nu se da quote la ultimul mesaj si ca nu se scrie un mesaj pentru o chestie inutila ?
    Last edited by Cristi_Xp; 6 July 2012, 10:14.
    Fara Semnatura.

Comment

• Felicitari si spor la treaba in continuare, dupa omologare te rog sa ne dai mai multe detalii daca se poate.
      Multumesc
      sigpic

Comment

• Nu trebuie sa faci tiganii pe drumuri publice dar TE RUGAM mai executa cate un prostan din asta ingamfat cu un 5'er , a6 ...q7 (sti foarte bine preferintele lor )
        sigpic

Comment

• Unde dau LIKE?
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• bai nene, deci sapca jos!!!

Comment

• La multi ani, domn' Victor, la cati mai multi caiuti!
              My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• Multumesc pentru urari !
                Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Un film cu o plecare lejera de pe loc http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater

Un link care merge, 0-100 km/h ~ 5 secunde nu-i rau pentru o Dacie http://www.youtube.com/watch?v=CNYgMdcnafA&hd=1
                  Last edited by vgroza; 20 September 2012, 05:20. Reason: Automerged Doublepost
                  Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Am avut ocazia sa ma dau cu masina(ca pasager in dreapta lui Vic) la etapa de Drag de la Jucu si nici nu va puteti imagina ce senzatie ai cand simti cum merge aceasta masina.
                    Felicitari si Bafta in continuare!!!
                    sigpicFast&Furious
                    Team CSR
                    Logan Club CLUJ

Comment

• Asta da masina care trage Cam de pe aici poti spune ca ai o masina care e modificata la motor sau care are cai putere. Ce e pana in 120 -130 cai, este joaca de copil ..

felicitari pentru ambitie si pentru realizari !
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Bravo Victor mult succes in continuare )

Comment

• Si are 257 de cai per tona,e putere imensa.

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                            Asta da masina care trage Cam de pe aici poti spune ca ai o masina care e modificata la motor sau care are cai putere. Ce e pana in 120 -130 cai, este joaca de copil ..

felicitari pentru ambitie si pentru realizari !
                            Nici 90 de cai nu e joaca de copil Cosmine, dar daca pentru tine caii putere sunt joaca de copil atunci.......
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Daca pentru tine, 90 cai, pe o masina de o tona si ceva, sunt cai multi inseamna ca ori ceva imi scapa ori n-ai inteles ce-am vrut sa spun.In plus, eu am zis ca masinile de 120-130 cai nu se pot numi masini f puternice (la modul general). De la 140 - 150 cai in sus ( la o grupa mica ), pe o caroserie usurata, poti emite pretentii, ca intr-un concurs de drag sa poti face o figura frumoasa. Pana una alta, exista masini stock gen Suzuki Swift, Hyundai , Colt etc , care dau clasa Loganului la orice ora din zi si din noapte, pe 402m.

ps. Stiu ca la caii putere e f mult de munca , ca necesita investitii mari si chinuiala enorma asa ca nu am zis ca obtinerea lor este joaca de copil ( la modul general)...
                              Last edited by Thejock3r; 20 September 2012, 14:45.
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Ce ai zis tu...
                                Originally posted by Thejock3r View Post
                                Asta da masina care trage Ce e pana in 120 -130 cai, este joaca de copil ..
                                Si ce am zis eu
                                Originally posted by FloNZN View Post
                                Nici 90 de cai nu e joaca de copil Cosmine, dar daca pentru tine caii putere sunt joaca de copil atunci.......
                                Nu am zis ca sunt multi sau putini, In sportul asta, (nu stiu daca ii zic bine sport) nu participi doar la concursuri legale, mai faci unele magarii si pe sosele, si nu numai, deasta zic eu ca nici 90 de cai nu e joaca de copil!
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google